اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  محور مقاومت

جهاد اسلامی اعلام کرد

با میانجی‌گری مصر، آتش‌بس بین گروه‌های فلسطینی در غزه و رژیم صهیونیستی برقرار شد

گروه‌های مقاومت فلسطینی از برقراری آتش‌بس با رژیم صهیونیستی، درپی میانجی‌گری مصر، خبر می‌دهند.

با میانجی‌گری مصر، آتش‌بس بین گروه‌های فلسطینی در غزه و رژیم صهیونیستی برقرار شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، جنبش مقاومت «جهاد اسلامی» بامداد یکشنبه اعلام کرد که با میانجی‌گری مصر، بین گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه و رژیم صهیونیستی آتش‌بس برقرار شده است.

«داوود شهاب» از رهبران جنبش جهاد اسلامی در غزه،‌ با اعلام برقراری آتش‌بس، گفت که تظاهرات‌های گسترده مرده غزه تحت عنوان راهپیمایی بازگشت طی سه ماه اخیر، به کابوسی وحشتناک برای صهیونیست‌ها تبدیل شده بود.

شهاب توضیح داد در این توافق آتش‌بس، که بر اساس تفاهمات به دست آمده در مذاکرات قاهره در سال 2014 است، رژیم صهیونیستی عامل هرگونه نقض یا شکستن آن شناخته شده است.

بر این اساس، آتش‌بس بین گروه‌های فلسطینی در غزه و رژیم صهیونیستی از ساعت هشت صبح یکشنبه (به وقت محلی) اجرایی می‌شود.

وی همچنین بر پایبندی گروه‌های مقاومت فلسطینی به این آتش‌بس تا زمانی که رژیم صهیونیستی نیز پایبند باشد، تاکید کرد.

دقایقی بعد شبکه «الجزیره» به نقل از «حازم قاسم» سخنگوی حماس گزارش داد: «میانجی‌گری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی منجر به توقف درگیری‌های اخیر بین مقاومت و ارتش اشغالگر شد».

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مقام نظامی ارشد این رژیم نوشتند: «حقایق میدانی، پاسخ ما در این باره را نشان خواهد داد».

این در حالی است که اوضاع در نوار غزه در سایه تداوم خشونت و حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان معترض در این بخش تشدید و متشنج شده بود.

نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه به تظاهرات مردم غزه که در ادامه «راهپیمایی‌های بزرگ حق بازگشت بود»، آتش گشودند و دو نوجوان فسطینی ۱۵ و ۱۸ ساله را به شهادت رساندند و بدین ترتیب شمار شهدای این راهپیمایی‌ها به ۱۳۹ نفر رسید.

راهپیمایی‌ بزرگ حق بازگشت از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در اعتراض به اقدامات آمریکا علیه قدس، طرح موسوم به «معامله قرن» که به دنبال پایان دادن به آرمان فلسطین است، محاصره نوار غزه که از این منطقه به عنوان بزرگترین زندان باز دنیا یاد می‌شود، شروع شده است و همچنان ادامه دارد.

آمریکا در آذرماه ۹۶ شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی معرفی کرد و در اردیبهشت 97 با انتقال سفارت خود از شهر تل‌آویو به قدس موافقت کرد که این مسئله باعث خشم فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی و نوار غزه شد و در راهپیمایی‌ها چند ماه اخیر بر حق خود در بازگشت به خانه‌های خود تأکید دارند.

قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد حق آوارگان فلسطینی در بازگشت به سرزمین‌های خود را به رسمیت می‌شناسد؛ بیش از  شش میلیون نفر فلسطینی به دنبال اشغال سرزمینشان به دست صهیونیست‌ها، آواره شده‌اند.

انتهای پیام/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول