اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

سالارآملی:

۴۵درصد تفاهم نامه‌های منعقده با دانشگاه‌های خارجی اجرایی شده است

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به نرخ اجرایی شده تفاهم نامه‌ها با دانشگاه‌های خارجی گفت: در سال ۹۴، ۲۴ درصد تفاهم نامه‌هایی که با دانشگاه‌های خارج منعقد شده بود اجرایی شد و در سال ۹۶ این آمار به ۴۵ درصد رسید.

۴۵درصد تفاهم نامه‌های منعقده با دانشگاه‌های خارجی اجرایی شده است

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، حسین سالار آملی ،قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به نرخ اجرایی شده تفاهم نامه ها با دانشگاه های خارج از کشورگفت: در سال ۹۴، ۲۴ درصد تفاهم نامه‌هایی که با دانشگاه‌های خارج منعقد شده بود اجرایی شد و در سال ۹۶ این آمار به ۴۵ درصد رسید .در سال گذشته ۴۵ درصد تفاهم نامه‌هایی که با دانشگاه‌های خارجی منعقد شده، اجرایی شده است.

حسین سالار آملی صبح امروز در نشست روسا و نمایندگان مراکز منتخب پروژه ارتقای پنج دانشگاه و پنج پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی گفت: بخش بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برخلاف سایر معاونت ها همچون آموزشی یا پژوهشی عمدتاً فرادستگاهی است؛ یعنی اگر در سایر معاونت ها مثلاً آموزشی قدرت تصمیم گیری ۸۰ درصد باشد در این معاونت بیش از ۲۰ درصد نیست چرا که سایر نهادها نیز اعمال نظر دارند.

وی گفت: در معاونت بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری حداقل هر ماه یک جلسه در مورد اخذ ویزا و یا شیوه برگزاری کلاس‌ها به زبان خارجی جلسه برگزار و مسایل بررسی می‌شود.

سالار آملی با بیان اینکه این وزارتخانه امسال هر هفته پذیرای حداقل ۱۱ هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشورهای خارجی ۳ یا ۴ نفره است، گفت:: در سال گذشته برای ۲ هزار و ۱۶۰ نفر ویزا از وزارت امور خارجه اخذ شد و به نظرم مناسب ترین راه برای رسیدن به اهداف مان در افزایش میزان جذب دانشجویان خارجی است.

وی افزود: افزایش ارتباطات بین المللی مناسب ترین روش برای قرار گرفتن در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا است و بر همین اساس بایستی کشورهای هدف و نقشه راه را مشخص کرد.

سالارآملی اظهار داشت: طی سال گذشته ۸۱۱ هیات علمی دردوره های مختلف به خارج از کشور اعزام شدند و ۶۷۲ نفر نیز در سمینارها و کنفرانس های مختلف شرکت کردند.

وی به تدریس دروس به زبان انگلیسی در دانشگاه های کشور اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌سازی در این خصوص باید در دانشگاه‌ها، بین استادان وکتابخانه دانشگاه ها انجام گیرد و در این راستا حتی مجوزهایی به برخی از دانشگاه ها ارائه شده، ولی به دلیل عدم وجود این ظرفیت‌سازی، دوره انگلیسی راه‌اندازی نشده است.

سالارآملی در ادامه به پروژه‌های تحقیقاتی که در سال ۹۶ با کشورهای خارجی صورت گرفته بود، اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۱۵۰ پروژه تحقیقاتی با کشورهای خارجی انجام شد که ۱۷ پروژه تحقیقاتی با کشور اتریش، ۱۵ پروژه با کشور فرانسه، ۲ پروژه با کشور ایتالیا و ۱۰ پروژه با کشور پاکستان از آن جمله هستند.

وی افزود: همچنین ۱۸ پروژه با کشور آلمان و ۱۰ پروژه با کشور هند در مرحله نهایی است و ۲۶ پروژه تحقیقاتی مربوط به ICRP ، ۶ پروژه مربوط به آفریقای جنوبی، ۳۳ پروژه تحقیقاتی نخبگان و ۱۱ پروژه تحقیقاتی مربوط به ایرانیان مقیم خارج همه کشورها طرح ایکارداست.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در پایان به طرح «دیاسپورا» اشاره و خاطرنشان کرد: براساس این طرح افرادی که ایرانی بوده و درخارج هستند در آن کشور باقی مانده و کمک می کنند از نظر علمی ارتباطات ما با دانشگاه های کشور مذکور افزایش یابد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول