اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

مقامات فلسطینی:

کسر حقوق خانواده‌های اسرا از بودجه تشکیلات خودگردان،سرقت مسلحانه است

تصویب طرح کسر حقوق خانواده‌های شهدا و اسرا از بودجه تشکیلات خودگردان، با واکنش مقامات فلسطینی روبه‌رو شد .

کسر حقوق خانواده‌های اسرا از بودجه تشکیلات خودگردان،سرقت مسلحانه است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) دوشنبه (دیروز) طرح کسر مستمری خانواده‌های اسرا و شهدا از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان را با ۸۷ رای موافق و ۱۵ رای مخالف تصویب کرد.

بر اساس گزارش «دنیا الوطن»، «احمد الطیبی» از نمایندگان لیست عربی کنست در واکنش به این اقدام گفت: شما مبارزان و شهدای ملت فلسطین را «تروریست» می‌نامید و اکنون با تصویب این قانون به بودجه ملت فلسطین دستبرد مسلحانه زده‌اید.

وی ادامه داد: هر بار با پیشنهادی جدید و تفکر فاشیستی دیگری می‌آیید اما این به روحیه ملت فلسطین آسیبی نمی‌زند. شما می‌توانید هر آنچه از قوانین نژادپرستانه که می‌توانید، تصویب کنید، حقوق ما را سلب و سرزمین ما را غصب کنید یا فرزندان ما را بسوزانید اما من قول و موضعمان را به شما یاد آوری می‌کنم؛ نمی‌توانید اراده ملت فلسطین که به آزادی چشم دوخته، بشکنید.

«نبیل ابوردینه» سخنگوی تشکیلات خودگردان هم اعلام کرد: کسر حقوق اسرا و شهدا ، خط قرمز و مانند اعلام جنگ علیه ملت فلسطین است.

رژیم صهیونیستی که خود به هیچ کدام از بندهای پیمان اسلو پایبند نیست، مدعی است تشکیلات خودگردان با پرداخت حقوق به خانواده‌های شهدا و اسرا، این پیمان را نقض کرده اما به نظر می‌رسد هدف از این اقدامات ، اعمال فشار بیشتر بر تشکیلات برای پذیرش معامله قرن است.

توافق اسلو در سال 1993 با میانجیگری آمریکا میان رژیم صهیونیستی و سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» امضا شد و هدف از آن معین کردن یک چارچوب مشخص برای حل کامل اختلافات میان دو طرف بود اما اکنون پس از گذشت سالها تنها نامی از این توافق باقی مانده است.

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

همچنین بر اساس طرح مذکور، دولت فلسطین در نوار غزه و صرفا در مناطق الف و ب و بخش‌هایی از منطقه ج کرانه باختری تشکیل و وضعیت نهایی قدس و بازگشت آوارگان به مذاکرات بعدی موکول می‌شود و در گام آخر، مذکرات «صلح» میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی آغاز می‌شود.

تقسیم کرانه باختری رود اردن به سه منطقه «الف، ب و ج» در پیمان اسلو، در سال ۱۹۹۳ انجام شد؛ منطقه الف از نظر اداری و امنیتی توسط تشکیلات خودگردان، منطقه ب از نظر اداری توسط تشکیلات خودگردان و از نظر امنیتی توسط رژیم صهیونیستی و منطقه ج از نظر امنیتی و اداری توسط رژیم صهیونیستی اداره می‌شود.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول