اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

مدیر یک موسسه حفاظت از کودکان:

در یمن هیچ‌چیز از حملات در امان نیست

مدیر یک موسسه امدادی مردم‌نهاد با اشاره به وضعیت اسف‌بار مردم یمن گفت که اوضاع نابسامان در شرایطی که 20 میلیون نفر به کمک فوری نیاز دارند، امدادرسانی در این کشور را دشوار می‌کند.

در یمن هیچ‌چیز از حملات در امان نیست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سوزانه کروگر» مدیر موسسه  مردم نهاد حمایت از کودکان، اعلام کرد در یمن هیچ‌ چیز از حملات (نظامی) در امان نیست.

کروگر که مدتی در یمن به سر برده است، در تشریح شرایط حاکم بر این کشور برای روزنامه آلمانی «تاگساشپیگل»، از لزوم کمک اضطراری برای 20 میلیون نفر و کودکان آسیب دیده صحبت کرد.

 

کروکر گفت که «برای هیچ کسی اهمیت ندارد که در آنجا چه اتفاقی می‌افتد و همه همین‌طور هستند». کروگر در توضیح این سخن خود گفت: «دلایل زیادی وجود دارد. یکی از مهم‌ترین آن، این است که هیچ موج پناهجویانی وجود ندارد که به غربی‌ها ارتباط داشته باشد. مردم به راحتی از این کشور خارج نمی‌شوند، به همین دلیل شرایط در یمن به وضعیتی کاملا غیرقابل تصور تبدیل شده است». 

 

این فعال حقوق بشری افزود: «وقتی کسی می‌خواهد از صنعا به سمت الحدیده برود باید دست کم از ده‌ها ایست بازرسی عبور کند... در واقع تمام بحرانی که در یمن حاکم است، به وسیله انسان‌ها ایجاد شده است. این وضعیت مربوط به خشکسالی یا فاجعه‌ای طبیعی نیست بلکه به گرسنگی میلیون‌ها نفر مربوط می‌شود که این گرسنگی را انسان‌ها ایجاد کرده‌اند. در یمن همه عوامل اجتماعی، اقتصادی  و سیاسی جمع شده‌ است و شرایط را برای امدادرسانی ما دشوار می‌کند وبرای اینکه به فقیرترین کودکان دسترسی داشته باشیم، ناچاریم تا با همان افرادی همکاری کنیم که با اقدامات همان‌ها کار برای ما دشوار می‌شود».

 

وی در ادامه از فقدان امنیت به عنوان مهم‌ترین مشکل یاد کرد و درباره دشواری امدادرسانی در کشور یمن گفت: «این وضعیت بسیار در خصوص بندر الحدیده اتفاق می‌افتد. وقتی این بندر به دلیل درگیری میان نیروهای ائتلاف سعودی و حوثی‌ها بسته می‌شود، من واقعا نمی‌فهمم که این کار چه مفهومی در ارتباط با حمایت از مردم دارد. 70 درصد کالاها از بندر الحدیده ترخیص می‌شود. دو سوم مردم که برابر با 20 میلیون از ساکنان است، به کمک‌های فوری نیاز دارند. اینها جدای از این مسئله است که ویرانی‌ها هم پیامدهای منفی فراوانی دارد».

خبرنگار تاگساشپیگل از کروگر خواست تا بیشتر توضیح بدهد که وی افزود: «در پی بمباران (عربستان) بخش زیادی از زیرساخت‌ها نابود شده‌ است. خطوط برق، آب‌رسانی، پل‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس... هیچ چیز در یمن از حملات در امان نیست. علاوه بر همه اینها ساختار درمانی هم کاملا ویران شده است، به همین دلیل نرخ مرگ‌ومیر کودکان و مادران هم بسیار بالاست».

 

کروگر در ادامه به نیازهای مردم یمن پرداخت و گفت: «مواد غذایی برای اینکه با گرسنگی مقابله شود بسیار مهم است و این اقدام هر روز در اولویت قرار دارد. اما من می‌خواهم نگاه بازتری داشته باشم. در یمن هیچ چیز سر جای خودش نیست. کار وجود ندارد. موارد کاربری مدارس و بیمارستان‌ها تغییر کرده است. تا زمانی که همه چیز بازسازی شود، چندین دهه زمان لازم است. این برای همه به خصوص برای کودکان فاجعه است. در مرحله نخست اینکه برای دختران و پسران امکان آموزش وجود ندارد، پیامدهای بسیار بدی به بار خواهد آمد و پس از آن فشار عصبی فراوانی، متوجه کودکان است. آنها افسرده هستند و دچار کمبود خواب و مستعد اقدام‌های خشونت‌بار هستند».

انتهای‌پیام/م.ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول