به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، صدها کارگر بنگلادشی روزانه 12 تا 15 ساعت را در مزرعههای سیب زمینی قرمز میگذرانند و آنها را بعد از شستوشو آماده صادرات به کشورهای دیگر میکنند.
به گفته پژوهشگران، میزان آنتیاکسیدان موجود در این سیبزمینی بهاندازه بلوبری یا انار است.
محققان میگویند وجود مواد آنتیاکسیدان در غذای افراد میتواند به میزان زیادی از آسیب دی ان ای سلولها در برابر رادیکالهای آزاد جلوگیری کند.
تحقیقات ثابت کرده است، این نوع از سیبزمینی میتواند منبع خوبی برای ویتامین سی، اسیدفولیک، مواد معدنی، پتاسیم، آهن، روی و ترکیبات فنولیک باشد.
این مواد میتوانند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان، بیماریهای قلبی و آترواسکلروز ایفا کنند.
تصاویر شستوشوی سیبزمینیهای قرمز را در مزارع بنگلادش را در زیر مشاهده میکنید:
انتهای پیام/