اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

کاهش ابتلا به سکته قلبی و مغزی با مصرف ماهی چرب

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، مصرف ماهی‌های چرب می‌تواند به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد.

کاهش ابتلا به سکته قلبی و مغزی با مصرف ماهی چرب

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است،  مصرف ماهی‌های چرب به میزان دو بار در هفته می‌تواند خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را تا حدّ چشمگیری کاهش دهد. 

انواع ماهی‌های چرب، به‌عنوان سالم‌ترین نوع ماهی مطرح شده‌اند؛ به همین دلیل ماهی‌های چرب، مانند سالمون، قزل‌آلا، ساردین، تُن و خالی مخالی حاوی چربی فراوانی هستند. 

پژوهشگران باور دارند، مصرف ماهی و آبزیان به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده خاصی به نام «امگا ـ 3»، در پایین آوردن چربی‌های نامطلوب خون مانند کلسترول تام و تری‌گلیسرید تأثیر مهمی دارد.

به گفته محققان، خوردن ماهی‌های حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند مانع از مسدود شدن شریان‌ها شود؛ ضمن اینکه خطر سکته مغزی نیز از این طریق به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. 

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند: «در هفته دو وعده ماهی‌های روغنی استفاده کنید؛ زیرا خطر مرگ در اثر حمله قلبی را تا یک سوم کاهش می‌دهد».

خوردن ماهی‌هایی نظیر ماهی قزل آلا و ساردین کمک می‌کند تا خطر ابتلا به نارسایی قلبی، بیماری قلبی عروقی، سکته قلبی و مغزی کاهش یابد.

حمله قلبی و سکته مغزی شایع‌ترین علت مرگ زودرس در دنیا هستند؛ همچنین بیماری‌های قلبی و سکته مغزی علت مرگ‌ومیر دو پنجم از مردم انگلیس هستند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول