اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

مازندران

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران خبر داد

تقاضای پایین برای گوشت قرمز در مازندران/ سرانه مصرف گوشت قرمز در ساری بسیار پایین است

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران با بیان اینکه تقاضا برای خرید گوشت قرمز در استان همچنان پایین بوده و از شرایط مطلوبی برخوردار نیستف گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در ساری بسیار پایین است.

تقاضای پایین برای گوشت قرمز در مازندران/ سرانه مصرف گوشت قرمز در ساری بسیار پایین است

عبدالرحیم قاسمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: در حال حاضر گوشت قرمز از قیمت متعادلی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تقاضا برای خرید گوشت قرمز نیز همچنان پایین بوده و از شرایط مطلوبی برخوردار نیست، افزود: مهم‌ترین مشکل ما در بحث حذف سهم و فاصله صنفی است چرا که با صدور پروانه کسب جدید ریزش صنفی داریم.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران بیان کرد: زمان گوشت قرمز تا 72 ساعت است و جزو محصولات فاسدشدنی محسوب می‌شود با توجه به تقاضای پایین برخی واحدهای صنفی در فروش محصول خود می‌مانند که این امر به‌تدریج تعطیلی واحد صنفی را به دنبال دارد.

قاسمی به فعالیت 120 واحد قصابی در مرکز مازندران اشاره کرد و افزود: این تعداد بیش از میزان تقاضا است.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران در پایان گفت: در حال حاضر سرانه مصرف گوشت قرمز به‌ازای هر نفر در شهرستان ساری 252 گرم است که بسیار پایین است.

انتهای پیام/86034/غ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول