اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  شهری

عضو شورای اسلامی شهر تهران:

شهرداری‌ها باید در مصارف خود بازنگری کنند/ مقابله مدیریت شهری با فساد

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری‌ها به دلیل محدودیت در منابع، باید در مصارف جاری خود بازنگری جدی داشته باشند و با شناخت ظرفیت و باورها و توانمندی‌های داخلی، الگوی مناسب مصرف را در نظر قرار دهند.

شهرداری‌ها باید در مصارف خود بازنگری کنند/ مقابله مدیریت شهری با فساد

به گزارش خبرگزاری فارس، الهه راستگو درباره نقش مدیریت شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اظهار داشت:‌ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در همه اجزای شهر و مدیریت شهری قابل اجرا است. از تولید تا مصرف،از فرهنگ تا صنعت، از تبلیغ تابلوی شهری تا ساخت و ساز منطبق با الگوهای بهینه مصرف، مصالح و انرژی، الگوهای بهینه حمل و نقل تا شیوه‌های مدیریت پسماند، همگی قابل الگوسازی و مصداق سازی در اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: با توجه به اینکه گستره فعالیت‌های شهرداری‌ بر سبد اقتصادی مردم بسیار وسیع و دوسویه است، بنابراین لازم است شهرداری خدماتی ارائه ‌دهد و بخش‌های مختلف سلامت، آموزش،صنعت و بازار را پر رونق و تقویت نماید و بسترساز کارآفرینی در جامعه باشند. در این راستا راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در مدیریت شهری با تاکید بر تولید و اشتغال ارائه ‌می‌شود.

راستگو ادامه داد: استفاده از محصولات دانش بنیان در حوزه خدمات شهری با بهره‌گیری از نخبگان و متخصصان توانمند باعث افزایش سطح کیفیت و خدمت رسانی در این حوزه خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: شهرداری‌ها بعنوان‌یکی از متولیان اصلی در شهرها که زیرساخت‌های مناسب برای بسترسازی و توسعه انرژی‌های نو را دارا می‌باشند با عنایت به در اختیار داشتن بیشترین فضای عمومی‌و مشارکتی شهر سیستم‌های حمل و نقل عمومی،نظارت بر ساخت و سازها و.. می‌توانند در توسعه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر مهمترین نقش را ایفا کنند.

وی بیان داشت:استفاده از روش‌های نوین در مدیریت پسماند، مدیران شهری می‌بایست روش‌هایی را بکار گیرند تا علاوه بر جلوگیری از دفع غیر اصولی پسماند و کمک به حفظ محیط زیست،بتواند مراحل بازگشت و استفاده این سرمایه به اقتصاد و ایجاد اشتغال فراهم سازد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران یاد آور شد: بهره‌گیری از فضاهای موجود و در اختیار مدیریت شهری (به عنوان مثال سراهای محلات) و در اختیار قراردادن فضا و خدمات رایگان جهت حمایت از جوانان و نخبگان محلی جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال در تخصص‌های مختلف و نوین.

راستگو یاد آور شد:  شهرداری‌ها بدلیل محدودیت در منابع، باید در مصارف جاری خود بازنگری جدی داشته باشند و با شناخت ظرفیت و باورها و توانمندی‌های داخلی، الگوی مناسب مصرف را در نظر قرار دهند، همچنین مقابله جدی مدیریت شهری با تجمل گرایی و فساد و رشوه، تلاش و همت برای ارتقاء کیفیت خدمات عمرانی، ایجاد زیرساخت لازم برای مشارکت مردم در اداره شهر و ایجاد مدیریت‌یکپارچه شهری از جمله ضروریاتی است که شهرداری‌ها باید به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی در تولید و اشتغال مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول