خسرو شهبازی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت: با استفاده از نهالهای بلوط استان میتوانیم قارچ ترافل را به تولید انبوه و اقتصادی برسانیم، چراکه این منطقه برای تولید این نوع قارچ مستعد است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تحقیقات فراوانی از سوی دیگر کشورها بر روی ریشه گیاهان درختان زیتون، بلوط و فندق انجام شده است که با ریشه آنها میتوان نوعی قارچ با درآمد اقتصادی متناسب تولید کرد.
این مسؤول با اشاره به اینکه قارچ ترافل از نوع ملانسپروم در برخی کشورهای اروپایی نیز وجود دارد، تصریح کرد: قارچ ترافل خواص مفید بسیاری دارد که از جمله دارای ویتامین B 17 (ضد سرطان)، آهن، روی و منیزیم است.
شهبازی با بیان اینکه کرمانشاه پتانسیل بالایی در زمینه کشاورزی دارد، ادامه داد: تولید این نوع قارچ در صورت موافقت و اتخاذ تصمیمات لازم از سوی وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار قرار میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، اظهار داشت: با دستور عملیاتی شدن نحوه تولید قارچ ترافل توسط وزارت جهاد کشاورزی و اتخاذ مسائل فنی و قرنطینهای و در صورت تامین اعتبارات لازم، پرورش این نوع محصول در کرمانشاه توسط کارشناسان انجام میشود.
انتهای پیام/ت