اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

در گفت‌وگو با فارس مطرح شد

مهم‌ترین دغدغه استاد «علامی» تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب بود+فیلم

یکی از شاگردان استاد علامی با اشاره به خصوصیات شخصیتی این چهره قرآنی، گفت: مهم‌ترین دغدغه ایشان تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب بود بر همین اساس همواره برای تحقق منویات معظم‌له تلاش می‌کرد.

مهم‌ترین دغدغه استاد «علامی» تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب بود+فیلم

«حسن فرقانی» یکی از شاگردان زنده‌یاد «ابوالفضل علامی» در گفت‌وگو با خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه من از سال 1359 با استاد آشنا شدم، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت‌های قرآنی رنگ و بویی دیگر گرفت. من در همان سال‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی حضور فعالی در جلسات قرآن قم داشتم.

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین برنامه‌های قرآنی استان قم در مسجد محمدیه برگزار می‌شد، افزود: استاد علامی در کنار مرحوم رنجبر در آن‌جا به تدریس قرآن می‌پرداخت و با اخلاق و رفتار قرآنی افراد را به حضور در جلسات تشویق می‌کرد.

فرقانی با اشاره به شخصیت ویژه استاد علامی، خاطر نشان کرد: ایشان در تمامی لحظات زندگی سعی می‌کرد متناسب با دستورات قرآن حرکت کند. مهم‌ترین تأکید این استاد قرآن توجه به مضامین الهی و فهم درک قرآن کریم است.

 

دغدغه ابوالفضل علامی

 

این استاد جامعةالمصطفی با بیان اینکه استاد علامی به ایجاد انس عمومی به قرآن تأکید بسیاری داشت، گفت: استاد در بحث ولایت و خط قرمزهای ولایت حساسیت زیادی داشت به طوری که همیشه سعی می‌کرد برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری پیشقدم باشد و حتی در برخی جلسات دغدغه‌های مقام معظم رهبری را بیان و راهکارهایی برای رفع آن‌ها ارائه می‌داد.

وی با اشاره به اینکه استاد علامی همواره شاگردان خود را به تبعیت از دستورات قرآن و فرمایشات رهبری توصیه می‌کرد، افزود: یکی از مهم‌ترین افتخارات ایشان تلاوت در محضر امام خمینی(ره) بود. من در این دیدار همراه با استاد علامی به جماران رفتم تا استاد که در مسابقات قران آن سال مقام نخست را کسب کرده بود در محضر امام خمینی(ره) تلاوت کند.

فرقانی در ادامه به فعالیت‌های قرآنی و جلسه داری استاد علامی اشاره کرد و گفت: ایشان سال 1365 سکته قلبی داشت که دکتر او را از تلاوت حرفه‌ای منع کرد. وی هم به همین جهت به سمت مفاهیم و ترجمه قرآن کریم روی آورد و در کنار آموزش قرآن به این امور نیز اهتمام داشت.

 

 

استاد قرآن جامعةالمصطفی اخلاص و تواضع را مهم‌ترین خصوصیات استاد علامی عنوان کرد و افزود: ایشان وقتی در جلسه‌ای حضور می‌یافت در پایین مجلس می‌نشست و با وجود توانمندی‌های بسیار قرآنی هیچوقت خود را برتر از کسی نمی‌دانست.

وی به خاطراتش با استاد علامی اشاره کرد و گفت: چند روز قبل ایشان به دفتر من آمدند و درباره فعالیت‌ها و دغدغه‌های قرآنی خود صحبت کرد. ایشان از اردوی آموزشی هفته گذشته به شمال، مطالبی را مطرح کرد و گفت: «من برای آمادگی حضور در این اردوی آموزشی 2 روزه بیش از 15 ساعت مطالعه کردم». این سخن برایم خیلی جالب بود چرا که ایشان آمادگی کاملی در زمینه تدریس قرآن داشت اما همواره برای به روز رسانی علم خود و توسعه توانمندی‌هایش مطالعه می‌کرد.

فرقانی با اشاره به آخرین دیدارش با استاد علامی خاطر نشان کرد: 15 آذر یعنی یک روز قبل از فوت ایشان، ما با هم دیداری داشتیم. استاد علامی پیشنهادی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی مطرح کرد و قرار شد با هم برای رفع دغدغه قرآنی مقام معظم رهبری برنامه‌ریزی کنیم اما متأسفانه اجل مهلت نداد.

به گزارش فارس، ابوالفضل علامی استاد پیشکسوت قرآن شب گذشته 16 آذرماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در 57 سالگی بر اثر سکته قلبی دعوت حق را لبیک گفت.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول