اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دانشگاه امام صادق(ع) ‌در کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی:

اهتمام ‌مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی به پیشبرد علوم انسانی اسلامی/‌‌علم مدرن و سکولار به فرهنگ اسلام دست‌اندازی کرده است

رئیس دانشگاه امام صادق(ع) با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از آثار و راهنمایی‌های آیت‌الله مهدوی‌کنی گرد‌آوری شده گفت: رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری ‌اقدامات بسیاری را برای پیشبرد علوم انسانی اسلامی انجام داده است.

اهتمام ‌مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی به پیشبرد علوم انسانی اسلامی/‌‌علم مدرن و سکولار به فرهنگ اسلام دست‌اندازی کرده است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌‌الاسلام والمسلمین محمدسعید مهدوی‌کنی سه‌شنبه شب در مراسم اختتامیه سومین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی که در سالن همایش مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، با بیان اینکه آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی در حوزه علوم انسانی اسلامی به پژوهش‌ها و تولیدات متخلف پرداخته است، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی و بر‌عهده گرفتن مسئولیت‌های اجرایی فرصت زیادی برای تدوین علوم انسانی اسلامی برای این استاد برجسته وجود نداشته است.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از آثار و راهنمایی‌های آیت‌الله مهدوی‌کنی گرد‌آوری شده است تصریح کرد: رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری در مسئولیت‌های اجرایی خود اقدامات بسیاری را برای پیشبرد علوم انسانی اسلامی انجام داده است.

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به اینکه توجه مجامع عالی به علوم انسانی اسلامی رضایت آیت‌الله مهدوی‌کنی را جلب کرده است، خاطرنشان کرد: علوم انسانی اسلامی بدون در نظر گرفتن نیازهای جامعه اسلامی تحقق نمی‌یابد زیرا فرهنگ علوم انسانی اسلامی باید نقش موثری در زندگی مردم جامعه داشته باشد.

وی ادامه داد: علم مدرن و سکولار به فرهنگ اسلام دست‌اندازی کرده و چالش‌ها و شبهات زیادی را در این زمینه به وجود آورده است به همین علت باید در این زمینه شناخته مناسبی داشته و پاسخ‌های مورد نیاز را به مردم ارائه دهیم.

مهدوی‌کنی با بیان اینکه علم مدرن مدعی کارآمدی است تصریح کرد: فرهنگ، تمدن، فلسفه، اخلاق و جامعه مدرن حاصل فرآیند سکولاریستی نیست و بخش‌هایی از آن، از تمدن دینی گرفته می‌شود.

وی از جایگاه تعلیم و تربیت و تولید علوم اسلامی یاد کرد و گفت: توسعه دین مبین اسلام در پاسخگویی به نیازهای انسانی به باورهای جوامع بشری و تعهد نظام کشورهای اسلامی وابسته است که در این زمینه باید به تولید علم اسلامی توجه کرده و عالمان علوم انسانی را با ارکان دین مبین اسلام آشنا کنیم.

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به اینکه دانشگاه امام صادق (ع) امکان تبادل اطلاعات علوم انسانی اسلامی را فراهم کرده است عنوان کرد:‌ برنامه‌ریزی درسی پژوهشی باید به عنوان رویکردی محوری در دستور کار مراکز علوم انسانی اسلامی قرار گیرد زیرا این روش در دیگر عرصه‌های علم نتایج مطلوبی به دنبال داشته است.

وی یادآور شد: دانشگاه امام صادق(ع) باید تجسم عینی میان حوزه و دانشگاه باشد تا بتواند اندیشه علوم انسانی اسلامی را مورد توجه قرار داده و به دستاوردهای مورد نظر برسد.

انتهای پیام/78023/ش30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول