اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

گزارش فارس از دیدار جامعه قرآنی با خانواده شهید سید‌حسن سید‌مؤمنی

شهیدی که جهاد در جبهه را به تحصیل در دانشگاه شریف ترجیح داد

قاری قرآن بود و در کنار آموزش قرآن به بچه‌ها درس آنها را هم پی‌گیری می‌کرد، به رعایت استفاده از بیت‌المال و بازگردادن امانت بسیار حساس بود، در دانشگاه شریف پذیرفته شد اما حضور در جبهه را به تحصیل در دانشگاه ترجیح داد و دست آخر ترکش خمپاره دشمن او را به آرزویش رساند.

شهیدی که جهاد در جبهه را به تحصیل در دانشگاه شریف ترجیح داد

به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس در ادامه دیدارهای جامعه قرآنی با خانواده معظم شهدا هیأت قرآنی به دیدار خانواده شهید سیدحسن سیدمؤمنی رفتند.

آموزش قرآن و احکام به بچه‌ها و پی‌گیری اوضاع درسی آنها

در این دیدار میهمان برادر شهید بودیم که وی درباره شهید سید مؤمنی گفت: برادرم در مسجد علی‌بن ابی‌طالب(ع) به بچه‌ها آموزش قرآن می‌داد، وی در زمینه احکام و سایر مسائل مذهبی و فرهنگی هم فعالیت داشت و به بچه‌ها آموزش می‌داد. در کنار این فعالیت‌ها اوضاع درسی بچه‌ها را هم پی‌گیری و خاطرات جبهه را هم برای آنان بازگو می‌کرد تا با رزمندگان و رشادت‌های آنان بیشتر آشنا شوند.

 

 

حساسیت به امانت و بیت‌المال

بسیار با گذشت بود و اگر چیزی داشت و کسی از او آن را طلب می‌کرد به راحتی می‌بخشید. نسبت به امانت بسیار حساس بود، آخرین باری که به جبهه می‌رفت تعدادی کتاب، جزوه و وسایل به من داد و گفت: این‌ها برای برخی از دوستان است و اگر شهید شدم آن را به صاحبانش بازگردان. به یاد دارم یک بار که از جبهه به منزل آمد لباس‌های ضد شیمیایی در ساکش جا مانده بود، به وی گفتم: این لباس‌ها را به من بده. اما سیدحسن به من گفت: ما برای حفظ مملکت و بیت‌المال مؤمنان می‌جنگیم و نباید اموال جبهه را تصرف کنیم در سفر بعدی لباس‌ها را با خود به منطقه برد.

 

 

توصیه به اطاعت از رهبری

عاشق ولایت بود و حتی در وصیت‌نامه‌اش هم ما را به اطاعت از رهبری توصیه کرد. نسبت به یادگیری آموزه‌های قرآن خصوصاً در بین بچه‌ها بسیار حساس بود و عقیده داشت اگر بچه‌ها از کودکی به دنبال قرآن بروند تا آخر عمر در زندگی آنها اثرگذار است.

 

 

سفارش به احترام به پدر و مادر

احترام زیادی برای پدر و مادر قائل بود و مدام من را نسبت به احترام والدین سفارش می‌کرد و می‌گفت: اگر می‌خواهی در دو دنیا سعادت‌مند باشی به پدر و مادر احترام بگذار. به واقع این درس‌ها را از قرآن گرفته بود و با بکار بستن دستورات قرآن جاودانه تاریخ شد.

دفعه آخر با دو نفر از اقوام در منطقه بود که گویا به آنها پیشنهاد داده بود همه با هم وصیت‌نامه بنویسند. آن دو فامیل این کار را نکردند اما حسن وصیت‌نامه‌اش را نوشت و به شهادت رسید.

 

 

تأکید به نماز اول وقت

بسیار به نماز اول وقت تأکید داشت و همیشه هنگام نماز دوستانش را با خود به مسجد می‌برد و همواره به نماز اول وقت سفارش می‌کرد. در جلساتی که برای بچه‌ها برگزار می‌کرد می‌گفت: مساجد مدارس سنگر است اما مبادا این سنگرها پر و سنگر جبهه‌ خالی بماند.

جهاد در جبهه به جای تحصیل در دانشگاه شریف

بسیار آرام و باگذشت بود و همیشه به ما می‌گفت: اگر حرفی یا خواسته‌ای از کسی دارید با آرامش و خوش‌رویی مطرح کنید که این‌ها از خصلت‌های اهل بیت(ع) است. بعد از اخذ دیپلم کنکور امتحان داد و در دانشگاه شریف پذیرفته شد. اما به دانشگاه نرفت زیرا عقیده داشت علم و دانش برای پیشرفت کشور خوب است اما وطن باید ابتدا حفظ شود و سپس رشد کند، از این‌رو به دانشگاه نرفت و سنگر را انتخاب کرد.

متولد 1347 بود و سرانجام 21 خردادماه 1367 در سن 20 سالگی و در جریان عملیات بیت‌المقدس بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سرش به درجه رفیع شهادت نائل شد.

 

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول