اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

رئیس‌جمهور سابق برزیل:

بحران اقتصادی برزیل زاده اروپا و آمریکاست

«لولا داسیلوا» رئیس‌جمهور سابق برزیل طی سخنانی در جمع راهپیمایان گفت بحران اقتصادی‌ای که امروزه برزیل از آن رنج می‌برد، از قلب آمریکا و اروپا زاده شده است.

بحران اقتصادی برزیل زاده اروپا و آمریکاست

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «کوبا دباته»، «لوییس ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس‌جمهور سابق برزیل روز گذشته طی یک سخنرانی در جمع زنان روستایی این کشور که در حمایت از «دیلما روسف» رئیس‌جمهور فعلی برزیل به خیابان‌های «برازیلیا» (پایتخت برزیل) آمده بودند، عنوان کرد که بحران اقتصادی‌ای که امروزه برزیل از آن رنج می‌برد از قلب آمریکا و اروپا زاده شده است.

وی در این سخنرانی ضمن دفاع از مواضع «روسف» به تشریح منشأ بحران‌های اقتصادی کنونی کشور پرداخت و از این که عده‌ای می‌خواهند «روسف» را در این زمینه مقصر جلوه دهند، ابراز تأسف کرد.

از سوی دیگر اخیرا عنوان شده است که برخی قانون‌گذاران وابسته به اپوزیسیون برزیل درصدد آن هستند که «روسف» را به خاطر رسوایی فساد مالی در شرکت نفتی «پتروبراس» که برخی از اعضای دولت وی نیز متهم به دست داشتن در آن هستند، به دادگاه سیاسی بکشانند.

«لولا داسیلوا» ضمن محکوم کردن تلاش‌های این قانون‌گذاران برزیلی، خاطرنشان کرد: عده‌ای فراموش کرده‌اند که «روسف» در ماه اکتبر گذشته (مهر) برای بار دوم به عنوان رئیس‌جمهور برزیل انتخاب شده است.

وی در این راستا تأکید کرد که هیچ‌کس نمی‌تواند در روند توسعه دموکراسی در برزیل خللی ایجاد کند.

رئیس جمهور سابق برزیل در ادامه از زنانی که برای حمایت از «روسف» تجمع کرده بودند، خواست تا در مقابل حملات راست‌گرایان ایستادگی کنند.

«لولا داسیلوا» در انتها اعلام کرد که در این شرایط سخت برزیل، وی حاضر است بار دیگر به تمامی نقاط این کشور آمریکای جنوبی سفر کند و با مخالفان دولت به بحث و گفت‌وگو درباره مسائل مورد اختلاف بپردازد.

روز گذشته بیش از 35 هزار زن روستایی برزیلی در حمایت از «دیلما روسف» رئیس‌جمهور این کشور در مقابل اقدامات تخریب‌کننده اپوزیسیون علیه وی به خیابان‌های «برازیلیا» پایتخت برزیل آمدند.

این تظاهرات در حالی اتفاق افتاد که بر اساس آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در برزیل «روسف» به دلیل رسوایی فساد مالی در شرکت نفتی «پتروبراس» و همچنین وضعیت نامناسب این کشور در سال 2014 به نامحبوب‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ برزیل تبدیل شده است که به زعم 71 درصد مردم این کشور آمریکای جنوبی عملکردی بد و خیلی بد داشته است.

در ماه مارس 2014 بی‌نظمی‌های موجود در شرکت «پتروبراس» به لطف یکی از عملیات‌های پلیس فدرال آشکار شد و چند نفر از افراد مجرم نیز دستگیر شدند.

بدین منظور 13 سناتور، 22 نماینده، 2 فرماندار، خزانه‌دار حزب کارگران و همچنین چندین نفر از مقامات سابق بخش اجرایی دولت به منظور شناسایی عاملان پرونده فساد شرکت «پتروبراس» مورد بازجویی قرار گرفتند.

به گفته دادستان کل برزیل، بین سال‌های 2004 تا 2012، 3 درصد از ارزش قراردادهای امضا شده توسط شرکت «پتروبراس» صرف پرداخت رشوه به مقامات آن و تامین مالی اتحادیه‌های سیاستمداران از جمله حزب حاکم کارگران و شریک اصلی آن حزب جنبش دموکراتیک برزیل می‌باشد.

رسوایی فساد مالی «پتروبراس» به شدت بر روی نفت این کشور تاثیر گذاشته و منجر به سقوط سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار «سائوپائولو» شده است.

این رسوایی همچنین مشکلات فراوانی را برای «پتروبراس» در جذب منابع مالی در بازارهای بین‌المللی به وجود آورد و همچنین 58 درصد از ارزش خود در ماه‌های اخیر را در این بازارها از دست داد، دلیلی که باعث کاهش سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در حوزه نفت برای سال‌های آینده نیز شد.

آژانس اعتبارسنجی آمریکایی «مودیز» نیز رتبه شرکت نفت دولتی «پتروبراس» برزیل را پائین ارزیابی کرد.

شرکت نفتی «پتروبراس» که بیشترین قسمت آن متعلق به دولت برزیل است یکی از بزرگترین شرکت‌های تجاری نفتی در جهان بوده و علاوه بر آمریکای جنوبی دارای سرمایه‌گذاری در آسیا، آفریقا و خاورمیانه می‌باشد.

انتهای پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول