وی ضرورت تدوین یک آییننامه مشخص و معلوم را در ترویج تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان یادآور شد و ادامه داد: روزهداران باید برای تضمین سلامتی خود به حذف روغن و نمک آن هم به مقدار زیاد در غذاهای روزانه خود پرهیز کنند.
کارشناس و مشاور امور تغذیه اردبیل یادآور شد: خانوادهها باید از غذاهای پرچرب و سرخکردنی در ایام ماه مبارک رمضان چه هنگام سحر و چه افطار پرهیز کنند و کدبانوها نیز باید به پخت غذاهای سالم با اصول تغذیه مناسب همراه با تقویت مصرف میوه و سبزیجات کمک کرده و از مصرف نوشابههای گازدار و برخی از مواد مضر سلامتی پرهیز کرده و به جای آن از لبنیات نیز استفاده کنند.
حمیدخلق، مصرف به اندازه کافی میوه و سبزیجات را عاملی جدی در کاهش تشنگیهای روزهداران توصیف کرد و گفت: مصرف عسل در ماه مبارک رمضان برای روزهداران توصیه میشود، چراکه بهترین و کاملترین ماده غذایی بهویژه در درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی است.
وی با بیان اینکه باید از خوردن و خوابیدن بلافاصله در هنگام سحری پرهیز شود، بیان کرد: باید به زمان صحیح خوابیدن بعد از یک ساعت گذشتن از صرف غذا در سحری و همچنین خوابیدن زمان عصر توجه کرده و بتوان نشاط واقعی را در این ماه به دست آورد.
کارشناس و مشاور امور تغذیه اردبیل توصیه دین اسلام را توصیه به رعایت اعتدال در تغذیه اعلام کرد و ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم تا در ماه مبارک رمضان امر سلامتی و جلوگیری از هرگونه سوء تغذیه بهخوبی فراهم آید.
انتهای پیام/62005/ن30/ف4004