اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

حجت‌الاسلام مرادی عنوان کرد

آمادگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری برای توسعه برنامه‌های قرآنی

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: مجموعه فرهنگی هنری شهرداری تهران مساحتی به اندازه 800 هزار متر مربع در اختیار دارد که مهم‌ترین برنامه ما برای استفاده از این مساحت حمایت از هنر و فرهنگ دینی است.

آمادگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری برای توسعه برنامه‌های قرآنی

به گزار خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، آیین اختتامیه دومین دوره مسابقات قرآن ویژه جلسات قرآنی شهر تهران با حضور حجت‌الاسلام «شهاب مرادی» رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، «علی‌اکبر توپچی» رئیس فرهنگسرای قرآن و جمعی از اساتید، پیشکسوتان و مسئولان قرآنی کشور عصر امروز 7 بهمن‌ماه در فرهنگسرای بهمن برگزار شد.

سبک زندگی امروز ما نیازهای جامعه را پاسخ نمی‌دهد

در این مراسم، حجت‌الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان اینکه رشد مشکلات ما بیشتر از رشد جمعیت است، اظهار داشت: هر چه مشکلات اجتماعی توسعه یابد زندگی خانواده‌ها نیز در تهدید است چرا که با رشد مشکلات اجتماعی اولین چیزی آسیب می‌بیند دین افراد است.

وی با بیان اینکه سبک زندگی امروز ما نیازهای جامعه را پاسخ نمی‌دهد، افزود: اگر علما و اساتید دست به کار نشوند و راهی برای گسترش سبک قرآنی در اختیار مردم قرار ندهند دیگران با الگوهای خود راه‌حل می‌سازند و ممکن است جامعه به انحراف کشیده شود.

مهم‌ترین سنگر برای حفظ اجتماع از مشکلات اجتماعی

حجت‌الاسلام مرادی با اشاره به اینکه مهمترین سنگر برای حفظ اجتماع از مشکلات اجتماعی و برهم خوردن ضوابط اجتماعی مسجد، توجه به اهل بیت(ع) و پرورش علاقه به دین است، خاطرنشان کرد: مجموعه فرهنگی و هنری شهرداری تهران، مساحتی به اندازه 800 هزار متر مربع در اختیار دارد که مهم‌ترین برنامه ما برای استفاده از این مساحت حمایت از هنر و فرهنگ دینی است، بنابراین ما آمادگی خود را برای در خدمت گرفتن این فضا در جهت توسعه برنامه‌های قرآنی اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کم‌توجهی به هیأت‌های مذهبی کوچک خطری برای جامعه است، افزود: از اینکه یک شهروند مذهبی هیأتی بزرگ برپا کند و به هیأت‌های خانگی کوچک کم‌توجهی شود، احساس خطر می‌کنم، چرا که هویت و کنترل خانوادگی در هیأت‌های کوچک خانگی شکل می‌گیرند.

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به اینکه در جلسات قرآنی استاد و شاگرد هر دو تربیت می‌شوند، افزود: استمرار جلسات محافل قرآنی استاد و شاگرد را عاقبت بخیر و مقیم قرآن می‌کند همانطور که استاد مرحوم مولایی با تربیت شاگردان قرآنی و استمرار در این راه به جایگاه مطلوبی رسید.

وی با یادی از استاد مرحوم مولایی گفت: ایشان با وجود اینکه در بستر بیماری بودند، در شب عاشورا خواستار غسل زیارت امام حسین(ع) و قرائت زیارت عاشورا بودند که این نشانگر استمرار و توجه ایشان به قرآن و معارف دینی است.

توده جامعه باید با قرآن مأنوس شود

حجت‌الاسلام مرادی با بیان اینکه قرآن در زندگی ما در حال به حاشیه رفتن است، خاطرنشان کرد: توده جامعه باید با قرآن مأنوس باشد و در جلسات خانگی قرآن شرکت کنند، چرا که این جلسات مهمترین پایگاه توسعه فرهنگ یک جامعه است که امیدواریم با برگزاری مسابقات قرآنی و توجه بیشتر به محافل قرآنی بتوانیم افقی را که مقام معظم رهبری برای رسیدن به جامعه قرآنی ترسیم کردند، طی کنیم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول