اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

فاطمیان در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد

لزوم ایجاد حس نیاز به زبان عربی/ روزانه یک صفحه قرآن بخوانیم

استاد پیشکسوت قرآن کریم با اشاره به ضرورت ایجاد حس نیاز به زبان عربی برای رسیدن به نقطه مطلوب در امور قرآنی، گفت: اگر خود را ملزم به تلاوت روزانه حداقل یک صفحه از قرآن کنیم به طور حتم به تحقق مطالبات قرآنی رهبری نزدیک می‌شویم.

لزوم ایجاد حس نیاز به زبان عربی/ روزانه یک صفحه قرآن بخوانیم

«سید مهدی فاطمیان» استاد پیشکسوت حفظ قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه انس با قرآن کرامتی است که خدا به فرد، گروه یا ملتی عطا می‌کند، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با حمایت‌های امام خمینی(ره) و تلاش مقام معظم رهبری فعالیت‌های قرآنی به طور قابل توجهی رشد داشت.

رشد چشمگیر امور قرآنی با وجود فعالیتی کمتر از نیم قرن

وی با بیان اینکه با پیشرفت در امور قرآنی به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم ادعا کنیم در جهان اسلام شناخته شده‌ایم، ادامه داد: با وجود اینکه فعالیت جدی در عرصه قرآن در ایران اسلامی به نیم قرن هم نمی‌رسد اما اساتید و جوانان کشورمان در این عرصه فعالیت‌های قابل توجهی داشته‌ و توانسته‌اند ایران را به جایگاه مطلوبی در جهان اسلام برسانند.

لزوم ایجاد حس نیاز به زبان عربی

فاطمیان با اشاره به لزوم تلاش بیشتر مردم ایران برای حرکت در مسیرهای قرآنی، افزود: زبان مردم ما فارسی است اما خوشبختانه با ورود درس عربی به دروس مدارس و همچنین تلاش اساتید قرآنی، هم‌اکنون زبان عربی که زبان قرآن است برای مردم تا حدودی قابل فهم است اما برای رسیدن به نقطه مطلوب باید حس نیاز به این زبان را در بین مردم ارتقا بخشیم.

این استاد پیشکسوت قرآن کریم گفت: لهجه‌های مختلفی در ایران وجود دارد اما مردم این سرزمین زمانی که قرآن می‌خوانند فارغ از لهجه‌، تلاوتی زیبا به زبان عربی ارائه می‌دهند به طوری که حتی بسیاری از عرب‌زبان‌ها نیز باور نمی‌کنند این افراد فارسی‌زبان هستند.

تبعیت از رهبری ما را به سمت هدایت الهی سوق می‌دهد

فاطمیان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره به مسلمانان انس با قرآن را تأکید می‌کنند، تصریح کرد: رهبری مطالبه 10 میلیون حافظ قرآن کریم کردند؛ این حفظ قرآن یعنی انس با آیات الهی چرا که هر کس به سمت حفظ قرآن برود ناخودآگاه با قرآن مأنوس می‌شود.

وی به لزوم تبعیت از رهبری اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به سعادت باید به فرمایشات رهبری توجه کرد و در راستای عمل به آنها برنامه‌ریزی اصولی صورت داد چرا که عمل به مطالبات رهبری علاوه بر حسنه به دلیل تبعیت از رهبری، ما را به سمت هدایت الهی سوق می‌دهد.

مدارس قرآن بهترین مکان برای تربیت قرآنی کودکان

این حافظ قرآن کریم با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهای منطقه از فعالیت‌های قرآنی ایران الگو می‌‌گیرند، خاطر نشان کرد: برای ورود همه مردم به عرصه‌های قرآنی باید فرهنگ قرآنی را در جامعه نهادینه کنیم تا بتوانیم ثمرات تلاش فعالان قرآنی را در جامعه متجلی سازیم.

فاطمیان، مدارس و مهدهای قرآنی را بهترین مکان برای تربیت کودکان عنوان کرد و گفت: دوران کودکی پذیرش افراد برای حرکت در امور دینی و قرآنی بیشتر است بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که مدارس ما به امور قرآنی توجه بیشتری داشته باشند تا در بزرگسالی فرهنگ قرآنی در جامعه تسری یابد.

وی اظهار داشت: قرائت حداقل یک صفحه از قرآن نیز باعث انس عمومی با قرآن می‌شود بنابراین اگر خود را ملزم به تلاوت آیاتی از قرآن کریم کنیم به طور حتم در روحیه ما تأثیر مثبتی خواهد داشت بر همین اساس باید در کنار توجه به جلسات قرآنی، همت در ارتقای فعالیت‌ها در این عرصه را نیز تقویت کرد.

انتهای پیام/ آ

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول