اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

حماس: پیشنهادات مطرح‌شده در مذاکرات، خواست مقاومت را تامین نمی‌کند

همزمان با اعلام بازگشت تیم مذاکرات آتش‌بس به قاهره، مسئول روابط خارجی حماس اعلام کرد طرح‌هایی که تاکنون برای آتش‌بس مطرح شده مطابق با درخواست‌های مقاومت نیست و رژیم صهیونیستی باید به شروط ملت فلسطین تن دهد.

حماس: پیشنهادات مطرح‌شده در مذاکرات، خواست مقاومت را تامین نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «نبأپرس»، «اسامه حمدان» مسئول روابط خارجی حماس گفت: تمامی پیشنهاداتی که در خلال مذاکرات به هیئت فلسطینی عرضه شده درخواست مقاومت را تحقق نمی‌‎بخشد و رژیم صهیونیستی یا باید شروط ملت فلسطین را بپذیرد یا به جنگی طولانی‌مدت وارد شود.

حمدان افزود که هیئت فلسطینی در خلال مذاکرات در معرض تلاشهایی هدفمند برای شکستن اتحاد هیئت قرار گرفته است.

در همین راستا «عزام الاحمد» رئیس هیئت فلسطینی اعلام کرد که با طرحی که حقوق فلسطینی‌ها و اهداف آن - که در راس آن بندر و فرودگاه، بازگشایی معابر، بازسازی غزه و پایان کامل محاصره قرار دارد - محترم نشمارد ، موافقت نخواهد شد. وی در ادامه هیئت اسرائیلی را متهم به وقت‌کشی کرد.

منابع خبری از بررسی طرح پیشنهادی مصر توسط هر دو طرف مذاکره خبر دادند و اعلام کردند، هیئت‌های مذاکره‌کننده عصر امروز (شنبه) به قاهره باز می‌گردند. الاحمد پیش‌تر گفته بود مذاکرات در فردا یکشنبه و پس‌فردا دوشنبه از سر گرفته می‌شوند.

بندهای پیشنهادی مصر بر اساس اعلام  روزنامه «الشروق» به این شرح است:

1- «اسرائیل» از تمام حملات زمینی، دریایی و هوایی خود دست بردارد و متعهد شود هیچگونه عملیات زمینی علیه غزه یا هدف قرار شهروندان انجام نمی‌دهد.

2- تمام گروه‌های فلسطینی از حملات زمینی، هوایی و دریایی خود و ساخت تونل‌ها در خارج از مرزهای غزه و به سمت «اراضی اسرائیلی» دست بردارند و متعهد شوند که هیچگونه حمله موشکی علیه اسرائیل و شهروندان نخواهند داشت.

3- بازگشایی گذرگاهها میان اسرائیل و غزه به نحوی که منجر به پایان محاصره شود و عبور و مرور و نقل و انتقال افراد، کالاها ، ابزارهای بازسازی غزه میان کرانه باختری و غزه و بالعکس را بر طبق توافقات مقامات اسرائیلی و فلسطینی فراهم کند.

4- هماهنگی مقامات اسرائیلی با تشکیلات خودگردان در موضوعات مالی متعلق به غزه.

5- لغو منطقه حائل در شمال و شرق غزه و استقرار نیروهای امنیتی تابع تشکیلات خودگردان از اول ژانویه 2015، و عملیات لغو در دو مرحله صورت گیرد در مرحله اول 300 متر به 100 متر در 18 نوامبر 2014 کاهش یابد و در مرحله دوم نیروهای تشکیلات خودگردان مستقر شوند.

6- آزادی صید و کار در آبهای منطقه‌ای غزه در فاصله 6 مایلی برقرار گردد و این مسافت به تدریج افزایش یابد تا کمتر از 12 مایل نباشد و این امر با هماهنگی تشکیلات خودگردان و اسرائیل صورت گیرد.

7- کمک مقامات اسرائیلی به مقامات تشکیلات در بازسازی زیرساختهای اساسی آسیب دیده در نوار غزه و فراهم کردن احتیاجات یک زندگی  با کرامت برای آوارگان، ارائه پشتیبانی پزشکی برای معالجه مجروحان و اعزام مجروحانی که نیاز به کمک‌های پزشکی به خارج از نوار غزه را دارند و سرعت بخشیدن به واردات کمک‌های انسانی به نوار غزه.

8- هماهنگی تشکیلات خودگردان با مقامات اسرائیلی و سازمان‌های بین‌المللی برای فراهم‌سازی مواد اساسی بازسازی غزه بر اساس مدت زمانی محدود ، تا اینکه آوارگان هر چه زودتر به خانه‌های خود بازگردند.

9- درخواست مصر از جامعه بین‌الملل برای ارائه کمک‌های انسانی و مالی فوری به نوار غزه تا هر چه زودتر و در فرصت زمانی معین بازسازی شود.

10- پس از اینکه آتش‌بس اجرایی شد و زندگی عادی به نوار غزه بازگشت، گفتگوهای غیرمستقیم میان 2 طرف در قاهره پس از یک ماه از تاریخ توافق از سر گرفته شود و در آن جلسات درمورد تبادل اسرا و اجساد بحث شود.

11- موضوع ساخت بندر و فرودگاه در نوار غزه بر اساس توافق «اوسلو» و توافق‌های امضا شده میان طرفین است.

انتهای پیام/د

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول