اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آفریقا

پایان بی‌نتیجه مذاکرات احزاب تونسی بر سر تقدم و تأخر موعد انتخابات پارلمانی و ریاستی

احزاب سیاسی تونس در جلسات گفت‌وگوی ملی بر سر اینکه کدام یک از انتخابات پارلمانی و ریاستی پیش رو در این کشور را زودتر از دیگری برگزار کنند، به توافق دست نیافتند.

پایان بی‌نتیجه مذاکرات احزاب تونسی بر سر تقدم و تأخر موعد انتخابات پارلمانی و ریاستی

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع احزاب سیاسی تونس در دومین نشست گفت‌وگوی ملی ویژه روند انتخابات در دستیابی به توافقی درباره مشخص شدن چگونگی برگزاری انتخابات سال جاری ناکام ماند.

جلسه گفت‌وگوی ملی تونس که با حضور نمایندگان احزاب حاضر در مجلس ملی موسسان تونس برگزار شد، نتوانست درباره اینکه انتخابات پارلمانی یا ریاست جمهوری کدام یک زودتر برگزار شود به توافق برسند.

در اولین جلسه احزاب سیاسی درباره روند برگزاری انتخابات توافق شد که انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در دو روز مختلف برگزار شود اما معلوم نشد که کدام یک جلوتر برگزار می شود.

جنبش اسلام گرای النهضه برگزاری انتخابات پارلمانی را  در ابتدا ترجیح می‌دهد اما جبهه مردمی و جنبش ندای تونس و ائتلاف دموکراتیک خواستار برگزاری زودتر انتخابات ریاست جمهوری هستند.

قرار است احزاب سیاسی تونس روز چهارشنبه هم در این باره رایزنی کنند تا به توافقی دست یابند.

هیئت مستقل انتخابات تونس روز بیست و سوم ژوئن را تاریخ ثبت نام از واجدین شرایط رای دهی قرار داده و لازم است که تاریخ انتخابات تا قبل از آن مشخص شود.

بر اساس قانون اساسی جدید تونس انتخابات که برای گذار از مرحله انتقالی دموکراتیک است، تا قبل از پایان سال جاری برگزار می شود.

رئیس کمیته مستقل انتخابات در تونس تاکید کرد: اگر سیاستمداران تونسی با برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی موافقت کنند انتخابات بین 16 تا 23 نوامبر 2014 برگزار می‌شود.

قرار است اسلام‌گراها و رقبای سکولار آنها از فردا دوشنبه رایزنی‌ها برای دستیابی به توافق درباره برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری پارلمانی و ریاست جمهوری و یا برگزاری جدگانه آنها آغاز کنند.

این دومین انتخابات در تونس از زمان سرنگونی رژیم بن علی در سال 2011 تاکنون محسوب می‌شود.

انتخابات مجلس موسسان تونس در آبان ماه سال 1390 با پیروزی حزب اسلام‌گرای النهضه همراه بود که 90 کرسی از جمع 217 کرسی پارلمان را تصاحب کرد.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول