اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی البرز:

تولید گوشت قرمز در استان البرز به 32 هزار تن می‌رسد

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: با تمهیدات اندیشیده شده و پرداخت تسهیلات بانکی پیش‌بینی می‌شود امسال میزان تولید گوشت قرمز در استان به 32 هزار تن برسد.

تولید گوشت قرمز در استان البرز به 32 هزار تن می‌رسد

تورج صارمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار کرد: سال گذشته میزان تولید گوشت قرمز در استان 31 هزار و 500 تن بوده است.

وی ادامه داد: در این راستا تمهیدات لازم برای ارتقای تولید گوشت قرمز برای مردم در این استان اندیشیده شده است.

این مسئول افزود: سال گذشته با تولید 31 هزار و 500 تن گوشت قرمز توانستیم بخشی از نیاز مردم استان را در این فرآورده تأمین کنیم.

صارمی با بیان اینکه مصرف سرانه گوشت قرمز شهروندان البرزی در سال گذشته 13 کیلوگرم در سال بوده است، افزود: با توجه به سرانه مصرف مردم باید تولید خود را در این بخش نیز با افزایش رو‌به‌رو کنیم تا بتوانیم جبران کمبودها را در بخش تولید داشته باشیم.

صارمی ظرفیت واحدهای پرواربندی گوساله (صنعتی و سنتی) در استان البرز را 643 واحد عنوان کرد و افزود: در این واحدها 41 هزار و 660 رأس گوساله پرورش داده می‌شود، همچنین واحدهای پرواربندی بره نیز 892 واحد است که در آنها 176 هزار و 142 رأس بره پرورش داده می‌شود.

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: با توجه به فعالیت مستمر واحدهای تولیدی و پرداخت تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری 32 هزار تن گوشت در استان تولید شود.

انتهای پیام/2302/ز20/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول