به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، محمد باقر بهشتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کیفیت آرد و نان در اردبیل بر ضرورت پیگیری مشکلات و تشدید نظارت و کنترل بر امور آرد و نان در استان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نان به عنوان غذای اصلی سفرههای مردم است، بایستی نظارت و کنترل از سوی دستاندرکاران امر در نحوه پخت و پز و کم و کیف نان تولیدی و توزیع آن از نانوایان به صورت جدی دنبال شود.
معاون برنامهریزی استاندار اردبیل خاطر نشان کرد: برای رعایت حقوق مردم و تهیه نان مناسب و با کیفیت باید تمام دستگاههای متولی در امر تولید و توزیع نان از مبدأ که همان تهیه گندم و آرد است تا پخت نان در تمام فرآیند کاری به وظایف خود به نحوه مطلوب عمل کرده و با برنامهریزی دقیق در جهت کاهش مشکلات در این حوزه گامهای مؤثرتری بردارند.
بهشتی آموزش متصدیان نانوایی را در کیفیت پخت و پز نان، ساماندهی اتحادیه نانوایی و واقعی کردن قیمتهای انواع نان تولیدی در استان را مهم دانست و اضافه کرد: با توجه به اینکه آموزش نقش مهم و تعیینکننده در بهبود و ارتقای کیفیت نان دارد، با برگزاری دورههای تئوری و عملی آموزش مهارتهای پخت نان در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی استان و تولید نان بهداشتی، سالم مطابق ذائقه و سلیقههای مردم صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با ایجاد فضای رقابتی بین نانوایان و نظارت و کنترل میتوانیم کیفیت آرد و نان را در استان ارتقا دهیم.
این مسئول از دستگاههای متولی خواست تا با افزایش بازدید از نانواییها بر روند توزیع آرد، پخت نان و عرضه آن نظارت بیشتری داشته و در جهت خدمت به مردم با توجه به توریستی بودن استان تلاش مضاعفی داشته باشند تا مردم در تهیه نان مصرفی خود در مضیقه قرار نگیرند.
انتهای پیام/62003/ک/ظ1004