اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار کردستان تاکید کرد

فرهنگ‌سازی لازمه جلوگیری از گسترش اعتیاد

استاندار کردستان گفت: در زمینه پیشگیری از اعتیاد علاوه بر کار مقابله و مبارزه باید یک کار فرهنگی و اقتصادی صورت بگیرد تا بتوان تاثیرات آن را در جامعه مشاهده کرد.

فرهنگ‌سازی لازمه جلوگیری از گسترش اعتیاد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدی صبح امروز در نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امسال استان در سنندج، اظهار کرد: بحث مواد مخدر را در آلوده‌ترین شهرها از مبارزه با موادفروشان به صورت مسلحانه تا درمان تجربه کرده‌ام.

وی از اعتیاد به عنوان مهم‌ترین بلا و آسیب ‌اجتماعی نام برد و گفت: از آنجایی که اعتیاد به دنبال خود زایش آسیب‌های اجتماعی دیگر را دارد، از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود.

زاهدی گفت: تا سال‌های قبل از جنگ، کردستان و حتی آذربایجان جزو نقاط پاک کشور در بحث مواد مخدر بودند، اما متاسفانه همان‌گونه که پیش‌بینی شده بود بعد از جنگ تحمیلی این بلا کم‌کم به این سمت آمد.

به گفته استاندار کردستان، متاسفانه امروزه با توجه به شرایطی که در اقلیم مقابل ما قرار دارد و تحولاتی که در حال شکل‌گیری است آن جوامع را آسیب‌پذیر کرده و همین امر بر روی ما نیز تاثیرات خود را می‌گذارد.

وی تصریح کرد: اگر استان ما به محل عبور مواد مخدر به سمت عراق تبدیل شود رسوبات آن هم دامن ما را گرفته و جوانان‌ها و نوجوانان‌ها ما را نیز طعمه خود خواهد کرد.

زاهدی افزود: بحث مبارزه با این بلای خانمان‌سوز به تنهایی کار یک شورا و یا چند کمیته تخصصی نبوده و باید همه در راستای مقابله با اعتیاد به میدان آمده و تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در زمینه مبارزه با اعتیاد 3 مرحله پیشگیری وجود دارد، بیان داشت: مقابله‌ها با ساخت، ورود و تولید از مراحل پیشگیری از اعتیاد است که توسط نیروهای انتظامی و امنیتی انجام می‌شود.

به گفته استاندار کردستان، در زمینه پیشگیری از اعتیاد علاوه بر کار مقابله و مبارزه باید یک کار فرهنگی و اقتصادی صورت بگیرد تا بتوان تاثیرات آن را در جامعه مشاهده کرد.

وی تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت و توان مراکز دولتی، خصوصی، سازمان‌های تبلیغاتی به منظور اجتماعی کردن مقابله و مبارزه با اعتیاد از دیگر اولویت‌هایی است که باید در برنامه‌های سال‌جاری مورد توجه قرار بگیرد.

زاهدی بر حساس‌ کردن مردم و خانواده‌ها نسبت به آسیب‌ها و مضرات مصرف مواد مخدر تاکید کرد و گفت: آموزش عمومی با بهره‌گیری از توان رسانه‌ها و مراکز تبلیغاتی به منظور افزایش احساس خطر در مردم نسبت به مواد مخدر و سرنوشت فرزندانشان از دیگر مباحثی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی، باید به نحوی در این حوزه برنامه‌ریزی و فعالیت شود که والدین با بروز نخستین علائم در فرزندان خود اقدام به تحویل آنان به مراکز و کمپ‌های ترک اعتیاد کنند.

وی نقش خیرین و استفاده از ظرفیت آنان در این حوزه را ضروری دانست و بیان کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین تشکل‌های مردمی در راستای پیشگیری از اعتیاد تشکیل شود.

استاندار کردستان افزود:‌ با توجه به اینکه اعتیاد زایش‌کننده سایر آسیب‌های اجتماعی است بدون شک نجات و درمان یک معتاد نجات یک جامعه خواهد بود و کار در این راستا از ثواب بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: افزایش اعتماد مردم مبنی بر اینکه هدف نظام و دولت مبارزه با مواد مخدر است، باید اقدامات فرهنگی و آموزشی در دستور کار قرار گیرد.

زاهدی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی در زمینه مبارزه با این افیون سیاه از آغاز تاکنون هزینه‌های جانی و مالی زیادی را پرداخت کرده است، بیان داشت:‌ تقدیم بیش از 3 هزار و 700 شهید، هزاران جانباز و خسارت‌های مالی زیادی را در این راه متحمل شده‌ایم.

وی افزود:‌ قبل از هر مقوله‌ای باید اعتماد عمومی را در این زمینه جلب کنیم و بعد از آن به بحث درمان توجه جدی صورت بگیرد.

استاندار کردستان در پایان گفت: در بحث درمان نیز علاوه بر مراکز دولتی باید از توان و ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.

انتهای پیام/79002/ح40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول