اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره بهزیستی میاندرود خبر داد

افتتاح کلینیک مددکاری در بهزیستی میاندرود

رئیس اداره بهزیستی میاندرود از افتتاح کلینیک مددکاری در این شهرستان خبر داد.

افتتاح کلینیک مددکاری در بهزیستی میاندرود

مرتضی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان میاندرود با بیان اینکه هدف نهایی سازمان بهزیستی توانمندسازی جامعه هدف است، گفت: کلینیک مددکاری اجتماعی تخصصی‌ترین راه برای رسیدن به اهداف سازمان بهزیستی است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان میاندرود هدف از تأسیس کلینیک مددکاری اجتماعی را توانمندسازی خدمت گیرندگان دانست و افزود: باید افراد و خانواده‌ها به حداقل مستمری وابسته نبوده و بتوانند با استفاده از استعدادهای اعضای خانواده و با فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی به دور از هرگونه وابستگی به ارگان‌های حمایتی زندگی خود را اداره کنند و از رضایت فردی و اجتماعی بهره‌مند شوند.

وی افزود: زنانی که بنا به هر دلیل سرپرستی خانواده را بر عهده دارند از نظر روحی و عاطفی بسیار شکننده بوده و با وجود برچسب‌های فرهنگی به سختی می‌توانند در جامعه زندگی کنند. 

موسوی افزود: در خانواده‌هایی که زنان سرپرست هستند، بار مسئولیت و تربیت فرزندان و تحصیلات آنها را زنان بر عهده دارند به همین دلیل مهم‌ترین خدماتی که به این زنان ارائه می‌شود مشاوره و راهنمایی و ارائه خدمات مددکاری در راستای رشد و ارتقای سطح اعتماد به نفس آنان و فعالیت‌های اجتماعی سالم در جامعه است.

این مسئول توانمندسازی این زنان را موجب تقویت حس احترام به خود و تفاهم با دیگران و محیط پیرامون همچنین ارتقای سطح آگاهی و حضور در فعالیت‌های اقتصادی و در نهایت استقلال مالی آنها دانست.

موسوی ارائه خدمات حمایتی مستمر و غیرمستمر، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و دانشجویی، تشکیل گروه‌های همیار زنان سرپرست خانوار، پرداخت کمک‌های موردی در راستای تامین مسکن، درمان و کمک هزینه خانواده‌های دارای فرزند چندقلو و توزیع شیر خشک را از فعالیت‌های این مرکز عنوان کرد.

وی همچنین فراهم شدن شرایط برقراری بیمه زنان سرپرست خانوار روستایی، عشایری و دختران خود سرپرست را از جمله خدمات این مراکز عنوان کرد. 

رئیس بهزیستی میاندرود ایجاد ارتباط درون سازمانی و بین‌بخشی با نهادها و سازمان‌های مختلف به منظور کمک‌رسانی به مددجویان، پرداخت تسهیلات و سرمایه کار به منظور خوداشتغالی و توانمندی زنان و خانواده، ارجاع آنان به مراکز مختلف اجتماعی کاریابی و مشاوره را نیز از جمله این برنامه‌ریزی‌ها برای این مراکز عنوان کرد.

موسوی در ادامه برگزاری اردوهای تفریحی و فرهنگی خانوارهای زن سرپرست، برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای ارتقای سطح آگاهی و مهارت‌های زندگی زنان سرپرست خانوار و خانواده آنها و برگزاری دوره‌های آموزش مهارت‌های زندگی و پیش از ازدواج برای فرزندان در شرف ازدواج زنان سرپرست خانوار همچنین تامین جهیزیه آنها را از دیگر خدمات این مراکز برشمرد.

وی در پایان گفت: ماهانه مبالغی طبق دستورالعمل‌های سازمانی از سوی دفتر توانمندسازی زنان و خانواده بهزیستی استان به صورت مستمر به مددجویان پرداخت می‌شود و خدمات غیرمستمر نیز از جمله کمک هزینه‌های مالی طبق نیاز مددجویان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/86021/غ30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول