مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: اکیپهای قرنطینه و کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخممرغ و سایر فرآوردهها از 24 اسفند ماه سال 92 تا 15 فروردین 93 فعالیت خود را در سطح استان در قالب 26 اکیپ بهداشتی میانگین در هر روز در قالب کارشناسان و بازرسان بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی سالجاری در دو شیفت کاری از ساعت هشت تا 20 کار خود را انجام دادند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در ادامه افزود: در بازرسیهای به عمل آمده در این طرح 17 مورد نمونهبرداری از محمولهها از کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذافروشیها صورت گرفت و از 918 مرکز عرضه، رستوران و کشتارگاه در مجموع 3 هزار و 265 مورد بازدید صورت گرفت که 2 هزار و 37 کیلوگرم مواد غذایی با شرایط نامناسب ضبط و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان ارجاع شده و در همین راستا 82 مورد تخلف نیز به همراه مستندات به مراجع قضایی ارجاع شدهاند.
بحرانی خاطرنشان کرد: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی با همین جدیت در دیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشکی نسبت تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه خود را دارد.
انتهای پیام/66006/ح20/ف4004