به گزارش خبرگزاری فارس از دورود، مرتضی یاراحمدی عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات آرد و نان بخش سیلاخور که در سالن اجتماعات بخشداری سیلاخور برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، اظهار داشت: تحقق این شعار به واقع یک عزم و اراده همگانی را میطلبد.
بخشدار سیلاخور در ادامه ضمن بررسی مشکلات خبازیهای بخش سیلاخور با تاکید بر افزایش کیفیت پخت نان در این بخش گفت: همه خبازیها باید کیفیت پخت و نحوه ارائه نان به مردم را به نحو مطلوبی افزایش دهند.
مرتضی یاراحمدی با اشاره به لزوم رعایت موارد بهداشتی همچون لباس کار مناسب و داشتن کارت بهداشت و سلامت و برای کارگران خبازی و عدم استفاده از مواد غیر مجاز در پخت نان همچون جوش شیرین، ادامه داد: قطعا با خبازیهای متخلف در این زمینه برخورد میشود.
در این جلسه یک اکیپ متشکل از بخشداری سیلاخور، اداره صنعت معدن و تجارت و شبکه بهداشت برای بازرسی هفتگی از نانواییهای بخش سیلاخور تشکیل شد.
در پایان از سوی بخشداری سیلاخور از واحدهای خبازی که در ایام تعطیلات نوروزی برای ارائه نان با کیفیت در بخش سیلاخور فعالیت داشتهاند، تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/2304/ذ20