اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده ولی فقیه در لرستان:

شیوه و سبک زندگی حضرت زهرا(س) برای همه الگو است

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: شیوه و سبک زندگی حضرت زهرا(س) برای همه الگو است.

شیوه و سبک زندگی حضرت زهرا(س) برای همه الگو است

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد به قسمت دوازدهم شرح خطبه امام سجاد(ع) در شهر شام با موضوع سبک زندگی حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: شیوه و سبک زندگی حضرت زهرا(س) برای همه الگو است. نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: برای این که شخصیت هائی مانند پیامبر اکرم(ص) ائمه و فاطمه زهرا(س) شخصیت جهانی هستند، خداوند درباره پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: «و ما ارسلناک الاّ رحمة للعالمین»، پیامبر(ص) مایه رحمت و هدایت جهانیان است، فاطمه(س) هم همین طور بود.

وی به نمونه‌هایی از سبک زندگی فاطمه(س) اشاره کرد و اظهار داشت: 1- زندگی توأم با کفاف و عفاف، ما سه نوع زندگی داریم.

نوع اول: زندگی فقیرانه که اسلام آن را نمی‌پسندد، «کاد الفقران یکون کفرا»، عزت با فقر سازگار نیست، بنابراین وظیفه حکومت اسلامی فقرزدائی و تأمین معیشت مردم و تهیه زندگی آبرومندانه برای آحاد مردم است.

نوع دوم: زندگی اشرافی و طاغوتی که بیش از حد نیاز است، این نوع زندگی هم مطلوب نیست.

امیرالمؤمنین علی(ع) وارد خانه علاءبن زیاد شد، دید خانه بزرگ و تجملاتی است، فرمود: ای علا با این خانه اشرافی چه می‌خواهی بکنید، این خانه اگر از مال حلال باشد و در خدمت مؤمنین باشد، می‌تواند خانه بهشت تو باشد.

نوع سوم‌: زندگی همراه کفاف و عفاف، این نوع زندگی مطلوب اسلام است، کفاف یعنی زندگی که بتواند نیاز انسان را برطرف کند و نیاز مجموعه تحت تکفل تأمین کرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان ابراز داشت: عفاف یعنی زندگی پاک و از راه حلال، پیامبر(ص) فرمود: اَلّلُهَّم ارزُق مُحَمّداً و آلَ مُحَمدِ و مَن اَحَبَّ مُحَمّداً و آل مُحمَمّد اَلعفافَ وَ الکِفاف، خدا بر پیامبر و آل پیامبر و دوستداران آنان دو چیز اعطا کن؛ یکی پاکی، دیگر زندگی آبرومندی.

میرعمادی تصریح کرد: زندگی فاطمه زهرا (س) این چنین بوده است، هیچ‌گونه تجمل و اشرافی در زندگی نداشت.

وی در خصوص زندگی با آرامش و محبت افزود: خداوند متعال درباره زندگی خانوادگی می‌فرماید؟ وَ مِن آیاتهِ اَن خَلَقَ لَکُم مِن اَنفُسِکُم اَزواجاً لِتَسکُنُوا اِلَیها و جَعَلَ بَینَکُم مَوُدَّةً و رَحمَةً، ملاک زندگی خانواده قرآنی آرامش و محبت است، زندگی علی(ع) با فاطمه(س) سرشار از محبت و آرامش بود، وقتی پیامبر اکرم(ص) از علی(ع) سؤال کرد، یا علی فاطمه را چگونه یافتی، گفت: نعم العون علی طاعه الله، بهترین کمک کار بر طاعت خداوند یافتم.

نماینده ولی فقیه در لرستان اضافه کرد: علی(ع) فرمود: به خدا قسم هرگز فاطمه را به خشم نیاوردم و هیچگاه او را مجبور به کاری نکردم، تا اینکه زهرا به دیدار خدا رفت.

وی به زندگی بر اساس تربیت دینی و اعتقادی اشاره کرد و گفت: فرزندان گل‌های معطر زندگی و عامل اصلی شیرینی زندگی به حساب می‌آیند، این عطر و شیرینی وقتی ادامه پیدا می‌کند که بر اساس تربیت صحیح و دینی باشد، تربیت گفتاری و رفتاری پدر و مادر تأثیر فراوانی بر فرزند دارد، در بین خانواده هم نقش پدر و هم نقش مادر در امر تربیت کلیدی است.

نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: اگر در پی نسل دین‌دار هستیم، باید همه تلاش خود را در جهت پرورش نسل خدا محور به کار گیریم،(تربیت بر اساس خدا محوری)، علی(ع) و حضرت زهرا(س) فرزندان خود را بر اساس خدا باوری و خدا محوری تربیت می‌کردند.

میرعمادی تصریح کرد: علی(ع) به امام حسن(ع) سفارش می‌کرد:

کُن لِلّه ذاکِراً عَلی کُلِّ حالٍ، فرزندم در هر حال به یاد خدا باش، در کلام دیگر فرمود: اوُصیکَ بِخَشیَتهِ الله فی سَرائِرِکَ وَ عَلانِیتَکَ، فرزندم تو را سفارش می‌کنم به ترس و خشیت الهی در نهان و آشکار.

وی با بیان اینکه تکریم شخصیت فرزندان از وظایف اصلی پدر و مادر است، گفت: در حدیث آمده روزی پیامبر(ص) از در خانه فاطمه می‌گذشت که صدای گریه حسین را شنید فاطمه را صدا زد فرمود: دخترم مگر نمی‌دانی گریه حسین مرا آزار می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در لرستان بیان داشت: زندگی توأم با اخلاص در عمل، انفال در مال، عدالت در همه امور اخلاص جوهر اعمال است، حضرت زهرا(س) اخلاص در عمل و عبادت را موجب باز شدن درهای رحمت الهی به سوی انسان می‌داند و می‌فرماید: مَن اَصعَدَ اِلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِهِ ، اًهبَطَ اللهَ عَزّوَجَل اِلَیه اَ فضَلَ مَصلَحَتِهِ، هرکس عبادت خالص خود را به سوی خدا بفرستد خداوند بهترین مصلحت را برای او می‌فرستد.

این مسئول اذعان داشت: لازمه فرود آمدن مصلحت و عنایات الهی، عبادت خالصانه است، از سوی دیگر انفاق در راه خدا نیز نشانه ایمان واخلاص است.

میرعمادی تصریح کرد: حضرت فاطمه(س) توجه ویژه‌ای به فقراء و نیازمندان داشت و در حدیثی فرمود: حُبّت اِلَیَّ مِن دُنیاکُم ثَلاث، تِلاوَه کتابِ الله و اُنظُرُ فی وَجهِ رَسولِ الله وَ الاِنفاقِ فیِ سَبیلِ الله، از دنیای شما سه چیز محبوب من است، تلاوت قرآن، نگاه به چهره رسول خدا و انفاق در راه خدا.

انتهای پیام/2304/ذ40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول