اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با تعمیر اساسی کشتی وفا 2 در بندر انزلی

بازسازی شناورهای دریای خزر در ایران آغاز شد

معاون فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بازسازی و نوسازی شناورهای دریای خزر با تعمیر اساسی کشتی وفا 2 در ایران آغاز شده است.

بازسازی شناورهای دریای خزر در ایران آغاز شد

امیر دریادار محسن بهزادفر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندر انزلی با اشاره به بازسازی کشتی یک‌هزار و 500 تنی وفا 2 در کارخانجات کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر اظهار کرد: آمادگی نوسازی و بازسازی شناورهای مختلف در کارخانه مذکور وجود دارد.

وی ادامه داد: محدودیتی از نظر فضا برای تعمیر اساسی شناورها در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر وجود ندارد و شناورهای با 130 متر طول را می‌توان در این کارخانه نوسازی کرد.

بهزادفر با بیان اینکه ایجاد حوض آرامش کشتی نیازمند هزینه‌های بسیار است، تصریح کرد: 10 میلیارد تومان تاکنون برای احداث کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر هزینه شده است.

مدیرعامل سرویس‌های حمل و نقل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به کمبود فضای نوسازی کشتی در شمال کشور به‌ویژه گیلان اشاره کرد و افزود: کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر با حمایت سازمان بنادر و دریانوردی و موسسه رده‌بندی ایرانیان راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به ایجاد 100 نفر اشتغال مستقیم در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر، تصریح کرد: فعالیت کارخانه مذکور اشتغال غیر مستقیم 500 نفر را فراهم کرده است.

بهزادفر تعمیر اساسی هر شناور را نیازمند سه ماه زمان دانست و بیان کرد: شناورهایی که در دریای خزر تردد می‌کنند ویژه هستند و باید قابلیت دریانوردی در رودخانه‌ها را داشته باشند.

معاون فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، آبخور کم و عرض و طول بسیار را از ویژگی شناورهای دریای خزر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از صنعتگران گیلانی در کارخانه‌های جنوب کشور فعالیت می‌کنند، یادآور شد: کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر فرصت مناسبی برای فعالیت صنعتگران گیلانی در این استان را فراهم کرده است.

به گفته بهزادفر، امکان ساخت شناورهای تفریحی و فایبرگلاس در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر وجود دارد.

مدیرعامل سرویس‌های حمل و نقل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه کشتی‌های تجاری و باری اکنون در کارخانه کشتی‌سازی مذکور تعمیر و بازسازی می‌شوند، اظهار کرد: اگر تمایل به سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد می‌توانیم کشتی‌های مسافری را در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر بسازیم.

وی به در اختیار داشتن 35 فروند کشتی موسسه رده‌بندی ایرانیان اشاره کرد و گفت: کشتی‌ها پس از سه سال نیاز به بازسازی زیرآبی دارند و امکان نوسازی کشتی‌ها در جنوب دریای خزر به وجود آمده است.

بهزادفر با بیان اینکه بازسازی کشتی‌ها در گذشته در کشورهای خارجی انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: تعمیر اساسی شناورها در دیگر کشورها هزینه‌های بسیاری را به مالکان کشتی تحمیل می‌کرد ضمن اینکه کارکنان شناورها با مشکلات بسیاری مواجه بودند.

مدیرعامل سرویس‌های حمل و نقل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از آمادگی ارائه خدمات به شناورهای خارجی در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر خبر داد و بیان کرد: امکان تعمیر اساسی چهار تا شش کشتی در کارخانه مذکور وجود دارد.

وی از آب بیرون کشیدن شناورها را توسط بالشتک‌های هوا عنوان کرد و افزود: کشتی تناژ بالای وفا 2 برای نخستین بار در شمال و جنوب کشور با بالشتک‌های هوا از آب خارج شده است.

بهزادفر به وجود 900 کیلومتر ساحل ایران در دریای خزر اشاره کرد و یادآور شد: دریانوردی ایمن در دریای خزر نیازمند پشتیبانی است و این امکان در کارخانه کشتی‌سازی شهدای هفتم آذر فراهم شده است.

انتهای پیام/84001/ی40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول