اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

/خراسان جنوبی سرزمین طلای سرخ/

شوکتیه بیرجند مهد پرورش مشاهیر و مفاخر خراسان جنوبی

مدرسه شوکتیه بیرجند مهد پرورش مشاهیر و مفاخر خراسان جنوبی از جمله پروفسور گنجی و پروفسور معتمدنژاد که در سال گذشته به دیار ابدی شتافتند یکی از جاذبه‌های تاریخی بیرجند است.

شوکتیه بیرجند مهد پرورش مشاهیر و مفاخر خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، خراسان جنوبی مهد تربیت فرزانگان، مشاهیر و مفاخر بی‌شماری است که هر کدام در عصر و زمان خود در زمره مشاهیر و مفاخر بزرگ کشور محسوب شده و حتی آوازه برخی از آنها از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر رفته و به سایر ممالک جهان رسیده است.

آیت‌الله شیخ محمدباقر گازاری، دکتر محمدابراهیم آیتی، آیت‌الله تهامی، علامه سید غلامرضا سعیدی، آیت‌الله شیخ محمدحسین ضیاء آیتی، علامه سید محمد فرزان، آیت‌الله شیخ هادی هادوی، آیت‌الله سید مهدی عبادی(ابوالشهیدین)، استاد بدیع‌الزمان فروزانفر، دکتر غلامحسین شکوهی، علامه فاضل تونی، استاد احمد احمدی‌بیرجندی، دکتر محمدحسن گنجی و دکتر کاظم معتمدنژاد را می‌توان به عنوان تنها تعدادی از این شخصیت‌ها نام برد که هر کدام در روزگار خود از بزرگان علم و معرفت کشور بوده یا هستند.

نکته جالب توجه و قابل تامل نقش مدرسه شوکتیه بیرجند در تربیت و معرفی بسیاری از این مفاخر و مشاهیر است.

مدرسه شوکتیه در داخل بافت تاریخی شهر بیرجند قرار دارد که در سال 1312 هجری قمری به منظور برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم ساخته شده و در سال 1326 هجری قمری نخستین مدرسه جدید بیرجند در آن تاسیس شده است.

مدرسه‌ای که در آن روزگاری پدر علم ارتباطات ایران و پدر جغرافیای کشورمان و مرد سال 2002 هواشناسی جهان درس می‌خواندند.

انتهای پیام/2248/س10/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول