به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، حمید سرهندی عصر امروز در جریان بازرسی از واحدهای عرضه فرآوردههای دامی این شهرستان اظهار کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز تشدید میشود.
وی افزود: در این طرح سه گروه بازرسی سیار دامپزشکی بر نحوه تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در رودسر نظارت میکنند.
این مسئول با اشاره به اینکه طرح نظارتی از 29 اسفند آغاز شد و تا 15 فروردین 93 ادامه مییابد، افزود: در راستای اجرای این طرح، بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شامل گوشت، مرغ، ماهی انجام میشود.
وی نظارت بهداشتی بر تامین و نگهداری و آمادهسازی این فرآوردهها در رستوران، هتل و مجتمعهای اقامتی را در دستور کار شبکه دامپزشکی ذکر کرد.
سرهندی متذکر شد: بازرسیها به صورت مشترک با دیگر ادارههای مربوطه مانند بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی انجام میشود.
به گفته وی، سه کشتارگاه رودسر، کلاچای و چابکسر در ایام تعطیلات نوروزی باز است و ذبح دام با نظارت و بازرسی بهداشتی و شرعی در آنها انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی رودسر از وجود قرنطینه دامی واقع در گلوگاه چابکسر خبر داد و افزود: این قرنطینه بر ورود و خروج دام و فرآوردههای خام دامی نظارت و کنترل میکند.
وی نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی را از وظایف دامپزشکی دانست.
سرهندی تصریح کرد: در مدت یک سال گذشته شبکه دامپزشکی رودسر بالغ بر یکهزار کیلو انواع گوشت قرمز، مرغ و فرآوردههای پروتئینی را از 100 واحد عرضه غیربهداشتی، ضبط و معدوم کرده است.
وی با اشاره به اینکه در ایام تعطیل شبکه دامپزشکی رودسر آماده پاسخگویی به سئوالات شهروندان و مسافران است، یادآور شد: شهروندان و مهمانان در صورت رویت هرگونه تخلف با شمارههای 1513 و یا 01426230071 و شبکه دامپزشکی رودسر ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام/84002/ش30/پ3003