رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: نان به عنوان قوت لایموت مردم به شمار میآید.
وی خاطرنشان کرد: هیچ سفرهای بیبهره از دسترنج تولیدکنندگان نان به ویژه نانوایان نیست.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر اینکه طی آزمایشات مستمر صورت گرفته و اعلام مرکز پژوهشهای غلات کیفیت آرد تولیدی استان زنجان مطلوب است، اضافه کرد: با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط روند نظارت و بازرسی به صورت مداوم از واحدهای تولیدی آرد و نان ادامه داشته است.
این مسئول تصریح کرد: در ایام نوروز نیز بازرسی از واحدهای تولیدی نان تشدید خواهد شد.
منصوری با اشاره به اینکه آرد مورد نیاز خبازیهای استان در ایام تعطیلات نوروزی و نیمه نخست فروردین سال 93 تحویل شده است، بیان کرد: نانوایان استان مطابق با شیفت تنظیمی نسبت به پخت نان ماکول به مردم شریف استان زنجان و مسافرین نوروزی اقدام خواهند کرد.
انتهای پیام/73005/ذ10/ف4004