اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل صدا و سیمای فارس عنوان کرد

رکوردزنی صدا و سیمای فارس در جلب رضایت مخاطب

مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: بنابر نظرسنجی اسفند ماه جاری این رسانه در جلب رضایت مخاطبان خود رکورد جدیدی بر جای گذاشت.

رکوردزنی صدا و سیمای فارس در جلب رضایت مخاطب

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمد باقر کشفی بعد از ظهر امروز در آیین تجلیل از همکاران خود در رسانه ملی فارس اظهار داشت: بنابر آخرین نظرسنجی‌های فصلی سیمای فارس دارای 76 درصد مخاطب بوده که 87 درصد از آن رضایت داشته‌اند.

وی افزود: برنامه‌های رادیو در فارس نیز 40 درصد مخاطبان را به خود اختصاص داده که 89 درصد از آن رضایت دارند.

کشفی این آمار را با توجه به وجود رسانه‌های گوناگون و امکان‌های ارتباطی متعدد مردم، برای یک رسانه استانی قابل ستایش توصیف کرد.

وی اضافه کرد: هر چه سطح دانایی و علم مخاطب ما بالاتر رود امکان عمق‌بخشی بیشتری به برنامه‌ها وجود دارد.

کشفی بیان کرد: رسانه‌ها دارای دسته‌بندی عام، خاص، عمومی و تخصصی هستند و شبکه عام میانگین مخاطبان از نظر سن، جنس، سواد و تحصیلات، علائق و سلائق و ... را در نظر می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: رادیو سلامت، رادیو ورزش، شبکه گفت‌و‌گو، شبکه اقتصاد، شبکه قرآن و ... از جمله شبکه‌های تخصصی هستند که سطح برنامه‌های آنها بالاتر از سطح عموم مردم است.

کشفی تصریح کرد: از سویی باید توجه کنیم که تلویزیون ملی ایران پیش از انقلاب تنها دو تا سه ساعت برنامه داشت و اکنون 20 شبکه ملی و صدها شبکه رادیو تلویزیونی داخلی و خارجی زیرمجموعه صدا و سیما مشغول به کار هستند.

وی خاطرنشان کرد: برای موفقیت یک رسانه باید مخاطب‌شناسی دقیق داشت و به سبب آن که شبکه فارس یک شبکه عمومی است گاه بحث‌ها و برنامه‌هایی با مخاطب خاص در آن قابلیت پخش ندارد.

کشفی در پاسخ به برخی انتقادات افزود: بسیاری از مباحث کارشناسی که علما طرح می‌کنند بسیار زیبا، به حق و درست است اما جای آن در رسانه عمومی نیست.

وی ادامه داد: افراد کم‌سواد تا بی‌سواد با شرایط مختلف اقتصادی و سطوح مختلف اعتقادی بیننده یک شبکه عام هستند و به طور مثال ممکن است خواسته‌های جوانان با افراد دارای سن بیشتر متفاوت باشد.

این مسئول فرهنگی در ادامه ابراز داشت: در مورد اثرگذاری صدا و سیما نیز باید توجه داشت که رفتار انسان به سادگی تغییر نمی‌یابد و ساده‌اندیشی است اگر گمان کنیم با دو فیلم و سخنرانی یا مستند آسیب‌های اجتماعی برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: بسیاری از سخنرانی‌های طولانی در صدا و سیمای استانی قابل پخش نیست چراکه باید مخاطبی را که به راحتی با فشار یک دکمه جذب مسائل دیگر می‌شود، نگاه داشت.

وی در مورد انتخاب مجریان و گویندگان نیز گفت: در صدا و سیما از معیارهای ظاهری و زیبایی عبور کرده‌ایم اما فرد باید بتواند با مخاطبان ارتباط بگیرد تا در این حرفه فعالیت کند.

انتهای پیام/2448/صا30/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول