احمد سلیمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار داشت: در راستای تأمین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و با توجه به افزایش عرضه و تقاضای مواد پروتئینی در ایام پایانی سال طرح تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی از تاریخ 24 اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین سال جدید ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این طرح کارشناسان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر از واحدهای عرضه مواد پروتئینی آشپزخانهها و رستورانها بازدید به عمل آورده و بر روند عرضه این مواد نظارت خواهند کرد.
سلیمانی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآوردههای خام دامی میتوانند با شماره تلفنهای 3330042 و 3335998 تماس بگیرند.
انتهای پیام/2202/غ10/چ3000