اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد:

واحد مبارزه و بازرسی قاچاق کالا در بروجرد تشکیل شده است

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بروجرد گفت: واحد مبارزه و بازرسی قاچاق کالا در بروجرد تشکیل شده است.

واحد مبارزه و بازرسی قاچاق کالا در بروجرد تشکیل شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، محمدمهدی شریف‌طبع عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این راستا 23 عدد گوشی موبایل، 430 باکس سیگار، حدود 100 بسته پودر و قرص بدن سازی و دیگر قرص های غیر مجاز  با ارزش بیش از 300 میلیون ریال کشف و ضبط شده است.

وی ادامه داد: این مکشوفات با گشت مشترک واحد مبارزه و بازرسی قاچاق کالا اداره صنعت، معدن و تجارت و واحد اماکن نیروی انتظامی شهرستان بروجرد محقق شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: این مواد به دلیل تقلبی بودن، مشکلات متعددی را برای مصرف کنندگان که عموماً قشر جوان هستند به وجود آورده و در برخی موارد سلامت فرد را با خطر جدی مواجه می‌کند.

شریف‌طبع، بخش اعظم این کشفیات را از عطاری‌های سطح شهرستان بروجرد عنوان و تصریح کرد: طبق مصوبه کمیته مبارزه با قاچاق کالای فرمانداری بروجرد، واحدهای عطاری غیرمجاز و بدون پروانه کسب پلمب شده‌اند.

وی با اشاره به روزهای پایانی سال و اوج‌گیری خرید شب عید، یادآور شد: 50 فروشگاه منتخب صنفی و 20 کانکس عرضه میوه شهرداری در نقاط مختلف سطح شهر، میوه شب عید شهروندان را عرضه می‌کنند، همچنین با تعیین نرخ میوه دولتی، عرضه اقلام میوه شب عید در فروشگاه بهاره این شهرستان نیز آغاز می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بروجرد متذکر شد: چند عامل عرضه میوه دولتی نیز در شهر اشترینان در نظر گرفته شده که در صورت استقبال و تقاضای بیشتر شهروندان، تعداد آنها افزایش می‌یابد.

شریف‌طبع از ذخیره میوه به منظور عرضه از ابتدای سال آینده خبر داد که در صورت نیاز، به بازار تزریق می‌شود.

در ادامه رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد بیان داشت: با تصویب لایحه جدید مبارزه با قاچاق کالا و اجرای آن از هفتم اسفندماه سال جاری، صلاحیت اولیه رسیدگی به اینگونه تخلفات، به اداره تعزیرات حکومتی محول شده است.

کیومرث حسن‌پور، نیروی انتظامی، گمرک و اداره صنعت، معدن و تجارت را ضابطین سازمان تعزیرات حکومتی عنوان و اضافه کرد: هفته گذشته چهار واحد عطاری به دلیل نداشتن پروانه کسب و مبادرت به فروش کالای قاچاق غیر مجاز پلمب شدند.

وی ادامه داد: تعزیرات حکومتی پس از تحویل پرونده واحدهای خاطی، علاوه بر ضبط کالای قاچاق، متهمان از یک تا سه برابر ارزش ریالی کالای کشف شده، به پرداخت جریمه محکوم می‌شوند.

حسن‌پور بیان داشت: در صورتی که ارزش کالای کشف شده بیش از 10 میلیون تومان باشد، برای متهم قرار وثیقه صادر شده و اگر پایین‌تر از این رقم باشد، قرارهای دیگری از نوع کفالت و خروج از حوزه قضایی صادر می‌شود.

وی ادامه داد: در صورتی که کالای قاچاق به همراه خودروی حامل آن کشف شده و ارزش اقتصادی آن بیش از 10 میلیون تومان باشد، ارزش خودرو نیز به جریمه تعیین شده اضافه می‌شود.

وی، لغو پروانه کسب و ابطال گواهینامه رانندگی را از دیگر مجازات‌های تبعی خاطیان عنوان کرد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد، پرونده‌های محوله به این اداره را در سال 92 بالغ بر 320 مورد برشمرد.

حسن‌پور، قاچاق، گرانفروشی، کم فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و پرونده‌های بهداشتی را از مهمترین موارد رسیده به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد عنوان کرد.

وی در پایان ابراز داشت: درآمدهای ناشی از ضبط و جریمه کالاهای قاچاق، به حساب خزانه کشور وارد می‌شود.

انتهای پیام/2304/ذ40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول