به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سهراب عاقبتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه نوروز اجرایی می شود، اظهار کرد: این طرح از 21 اسفند جاری تا 21 فروردین 93 در گیلان اجرایی میشود.
وی با اشاره به اینکه این طرح در طول سال نیز اجرایی میشود، تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح تیمهای مشترک به صورت ثابت و سیار به مدت یک ماه کار نظارت بر فرآوردههای دامی را انجام میدهد.
مدیرکل دامپزشکی گیلان، شماره رایگان این مرکز 1512 در مرکز استان و هشت شهرستان دیگر را برای دریافت اطلاعات و گزارشهای مردمی عنوان کرد.
وی اضافه کرد: گشتهای مشترک با مراکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، اداره صنعت و معدن و تجارت و بازرسی اصناف در طرح مذکور حضور دارند.
عاقبتی با بیان اینکه روزانه 24 گروه و 72 کارشناس عملیات نوروزی بهداشتی را انجام میدهند، خاطرنشان کرد: به مردم توصیه میکنیم فرآوردههای خام دامی دارای شناسنامه «مهر بهداشتی» را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه این روزها مصرف ماهی بیشتر میشود، یادآور شد: مصرف کنندگان از خرید ماهی شنزده و بوی نامطبوع خودداری کند.
این مسئول با تأکید بر اینکه با کشتارهای قاچاق و خارج از کشتارگاه برخورد میشود، متذکر شد: شماره تماس 3226516 و سامانه پیامک 30004843002020 برای دریافت هر گونه گزارش و پیام آماده است.
مدیرکل دامپزشکی گیلان، دقت در خرید ماهی قرمز را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: توصیه میشود از ماهی قرمز شاداب و پرتحرک که شنای متعادل دارد استفاده کنند.
عاقبتی با اشاره به اینکه ظروف نگهداری ماهی قرمز باید گشاد باشد، یادآور شد: اگر مردم از آب لولهکشی استفاده میکند باید کلرزدایی و 24 ساعت در یک ظرف نگهداری شود بعد ماهی را در آن بیندازند.
وی، استفاده از گوشت و مرغهای بستهبندی شده را مهم دانست و از اجرای طرح ردیابی فرآوردههای خام دامی برای رعایت حقوق مصرفکننده خبر داد.
انتهای پیام/2300/ذ30 /پ3003