به گزارش خبرگزاری فارس از صومعهسرا، یحیی شکری شامگاه یکشنبه در جلسه شورای بهداشت این شهرستان اظهار کرد: در راستای گشتهای مشترک نظارت بر واحدهای صنفی در ایام نوروز با حساسیت مضاعفی انجام میشود.
وی با بیان اینکه با تمام واحدهای صنفی متخلف برخورد قاطع میشود، افزود: آموزش پخت نان و موارد بهداشتی در دستور کار اداره صنعت، معدن و تجارت صومعهسرا است.
این کارشناس ادامه داد: هیچ پروانه کسبی برای متقاضیان جدید نانوایی در صومعهسرا بدون طی دورههای آموزشی صادر نمیشود و نانوایان قدیمی نیز مکلف به گذراندن دورههای آموزشی مذکور هستند.
شکری به برنامههای نظارتی و کشیک واحدهای صنفی در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: با هماهنگی و رایزنی در حال فهرستبندی اسامی نانواییهای کشیک شهری و روستایی صومعهسرا در ایام نوروزی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در مراحل پخت نان در نانواییهای صومعهسرا قابل پذیرش نیست، یادآور شد: استفاده از جوش شیرین در نانواییهای صومعهسرا مجاز نبوده و برای متخلفان پرونده صنفی تشکیل میشود.
کارشناس بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت صومعهسرا از افزایش نظارت و بازرسی از واحدهای نانوایی صومعهسرا در ایام نوروز خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده جوش شیرین در رومال نان با متخلفان برخورد جدی میشود.
انتهای پیام/84003/س40/پ3003