اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سخنگوی شورای شهر تبریز خبر داد

اختصاص 43 درصد بودجه شهرداری تبریز به بهبود محیط شهری

سخنگوی شورای شهر تبریز گفت: بهبود محیط شهری با 43 درصد بودجه، اولویت نخست شهرداری تبریز در سال آینده است.

اختصاص 43 درصد بودجه شهرداری تبریز به بهبود محیط شهری

سعید حاجی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: لایحه بودجه سال 93 شهرداری تبریز در قالب 9 برنامه کلان پیشنهاد و تقدیم شورا شده که بهبود محیط شهری با 43 درصد بودجه، اولویت نخست شهرداری تبریز در سال آینده خواهد بود.

وی اضافه کرد: برنامه بهبود محیط شهری در مجموع با اختصاص بیش از 9 هزار و  540 میلیارد ریال اعتبار شامل سه محور اساسی احیاء بافت فرسوده، ساماندهی حاشیه‌نشینی و توسعه فضای سبز است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز توسعه حمل و نقل و عبور و مرور شهری را اولویت دوم شهرداری تبریز برای سال 93 اعلام کرد و افزود: اعتبار پیش‌بینی شده برای این حوزه که 22 درصد کل بودجه را به خود اختصاص داده، چهار هزار و 888 میلیارد ریال است.  

حاجی‌زاده بیان کرد: همچنین برنامه‌ریزی توسعه شهری با 9.11 درصد کل بودجه پیشنهادی، سومین برنامه اولویت‌دار شهرداری تبریز در سال آینده است و بدین منظور حدود دو هزار و 500 میلیارد ریال هزینه خواهد شد.

این مسئول ایجاد تاسیسات درآمدزا، راه‌اندازی تاسیسات و تسهیلات شهری، توسعه اماکن و فضای ورزشی، تفریحی و گردشگری، هزینه‌های پیش بینی نشده و دیون عمرانی، هدایت و دفع آبهای سطحی داخل شهری و ایجاد تاسیسات حفاظتی را به ترتیب اولویت‌های بعدی برنامه‌های کلان شهرداری تبریز در لایحه بودجه پیشنهادی عنوان کرد.  

رشد 25 درصدی بودجه شهرداری تبریز

وی با اشاره به پیش‌بینی رشد 25 درصدی بودجه سال 93 شهرداری تبریز نسبت به سال‌جاری افزود: رقم خالص بودجه پیشنهادی بدون احتساب ارقام تکراری 26 هزار و 400 میلیارد ریال است اما با توجه به برخی پیشنهادات اعضای شورا، احتمال افزایش این میزان تا بیش از 28 هزار میلیارد ریال هم وجود دارد.

حاجی‌زاده از اختصاص 78 درصد رقم خالص بودجه شامل به هزینه‌های عمرانی و بقیه به هزینه‌های جاری خبر داد و گفت: از ویژگی‌های بودجه سال 93 افزایش قابل توجه سهم سازمان‌ها و شرکت‌ها است بطوریکه میزان خالص اعتبارات اختصاصی به سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تبریز در سال آینده حدود 12 هزار میلیارد ریال و معادل 49 درصد کل بودجه است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: برخلاف افزایش اعتبارات سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تبریز، سهم اعتباری مناطق کاهش یافته و در مجموع 9 هزار و 700 میلیارد ریال، معادل 34 درصد بودجه خالص سال آینده، در مناطق 10‌گانه هزینه می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در میان سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تبریز بیشترین اعتبارات مربوط به شرکت توسعه و عمران آذربایجان، سازمان توسعه و عمران، سازمان قطار شهری و شرکت واحد اتوبوسرانی است و در بین مناطق 10 گانه نیز مناطق یک، دو و پنج شهرداری تبریز بالاترین میزان تعهد درآمد و هزینه را بر عهده دارند.

به گفته حاجی‌زاده 17درصد مابقی رقم خالص بودجه سال 93 شهرداری تبریز که معادل چهار هزار و 830 میلیارد ریال است از طریق مرکز هزینه خواهد شد.

اجرای 619 طرح عمرانی توسط شهرداری تبریز در سال 93

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: در بودجه سال آینده اجرای 619  طرح عمرانی در بخش های مختلف پیش‌بینی شده که از این تعداد 407 طرح از طریق مناطق 10 گانه شهرداری تبریز، 107 طرح از طریق سازمانها و شرکت های تابعه و 25 طرح از طریق مرکز اجرا خواهد شد.

حا‌جی‌زاده افزود: حدود 50 درصد طرح‌های پیش‌بینی شده برای سال آینده جدید و بقیه تکمیل طرح‌های ناتمام سال‌های گذشته است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری برای اجرای90 طرح تملک و مسیرگشایی در کلانشهر تبریز یادآور شد: از این تعداد 69 طرح قدیمی و ناتمام و 21 طرح، جدید است اما با توجه به محدودیت منابع، تنها یک سوم آنها در سال آینده قابلیت اجرایی دارد و بر اساس اعلام مسئولان شهرداری، سال 93 شاهد اجرا، تکمیل و افتتاح 27 طرح مسیرگشایی در مناطق مختلف تبریز خواهیم بود.

فروش 5 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت

سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز خاطر نشان کرد: همچنین برای تحقق بودجه سال 93 شهرداری تبریز، فروش 5 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت و دریافت 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات، در لایحه پیشنهاد و پیش‌بینی شده که این 9 هزار میلیارد ریال برای احیای بافت‌های فرسوده و ساماندهی حاشیه‌نشینی اختصاص خواهد یافت.

حاجی‌زاده تاکید کرد: به گفته مسئولان شهرداری تبریز، در صورت برنامه‌ریزی برای اجرای تمامی طرح‌های پیشنهادی مناطق و سازمان‌های شهرداری تبریز در مجموع اختصاص اعتباری بیش از  80 هزار میلیارد ریال مورد نیاز است اما با توجه به محدودیت منابع، بر حسب ضرورت برنامه اولویت بندی طرح ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی سرانه هر شهروند تبریزی را بر اساس لایحه بودجه پیشنهادی سال آینده شهرداری، حدود 17 میلیون و دویست هزار ریال اعلام و گفت: در روند بررسی این لایحه، رعایت عدالت در توزیع بودجه و حرکت به سمت توسعه متوازن شهر دغدغه اصلی و اولویت اساسی اعضای شورای شهر تبریز است.

انتهای پیام/60001/ل40/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول