اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری افغانستان و شبه‌قاره/44

«مومو»؛ غذای چهار فصل در شبه قاره+ تصاویر

«مومو» یکی از غذاهای سنتی و خوش‌طعم در شبه‌قاره و به‌خصوص منطقه کشمیر است که در تمام فصول سال طرفداران خاص خود را دارد.

«مومو»؛ غذای چهار فصل در شبه قاره+ تصاویر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کشمیر، مومو یکی از غذاهای سنتی و خوش‌طعم در شبه‌قاره و به‌خصوص منطقه کشمیر است که در تمام فصول سال طرفداران زیادی در این منطقه دارد.

این غذا سال‌ها قبل از منطقه «تبت» وارد کشمیر شد و به خاطر طعم خوب و قیمت مناسبش طرفداران زیادی به‌دست آورد.

برای تهیه این غذا، مخلوطی از گوشت و پیاز در داخل خمیر مخصوصی گذاشته شده و سپس طبخ می‌شود.

این خوراکی به 2 شکل بخارپز و سنتی پخته می شود.

در نوع سنتی آن، خمیرها پس از پیچیده شدن در ظرف 2 طبقه مخصوصی به نام «موکتو» چیده شده و بخار پز می‌شوند.

این غذا معمولاً با ترشی و ادویه تند استفاده می‌شود.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول