به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کشمیر، مومو یکی از غذاهای سنتی و خوشطعم در شبهقاره و بهخصوص منطقه کشمیر است که در تمام فصول سال طرفداران زیادی در این منطقه دارد.
این غذا سالها قبل از منطقه «تبت» وارد کشمیر شد و به خاطر طعم خوب و قیمت مناسبش طرفداران زیادی بهدست آورد.
برای تهیه این غذا، مخلوطی از گوشت و پیاز در داخل خمیر مخصوصی گذاشته شده و سپس طبخ میشود.
این خوراکی به 2 شکل بخارپز و سنتی پخته می شود.
در نوع سنتی آن، خمیرها پس از پیچیده شدن در ظرف 2 طبقه مخصوصی به نام «موکتو» چیده شده و بخار پز میشوند.
این غذا معمولاً با ترشی و ادویه تند استفاده میشود.
انتهای پیام/.