اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

علی باباچاهی مطرح کرد

امیدواری به عرصه شعر کشور با اشعار سروده شده در جشنواره زاگرس

داور پنجمین جشنواره ملی شعر زاگرس از امیدواری به عرصه شعر کشور با اشعار سروده شده و کیفیت آن‌ها در جشنواره زاگرس سخن به میان آورد.

امیدواری به عرصه شعر کشور با اشعار سروده شده در جشنواره زاگرس

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، استاد علی باباچاهی عصر امروز در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ملی شعر زاگرس در یاسوج اظهار داشت: هر تجمعی اصولا حول محور فرهنگ و ادبیات قابل تحسین است که برگزاری جشنواره ملی شعر زاگرس به دلیل سطح بالای آن قابل تقدیر است.

وی با اشاره به سطح بالای آثار رسیده به بخش پایانی داوری این جشنواره افزود: شعرهای بخش پایانی داوری پنجمین جشنواره ملی شعر زاگرس از سطح بسیار بالایی برخوردار بوده و انتخاب نفرات و آثار برتر از میان این همه اثر کار دشواری بود.

این استاد برجسته شعر در کشور با بیان اینکه هر کدام از آثار پایانی جشنواره شعر زاگرس حس و غافلگیری عام و خاص را برای مخاطب در بر دارد، اذعان داشت: همانطور که در بیانیه مربوط به این جشنواره اعلام کردم با خواندن این شعرها به آینده شعر در کشور امیدوار شدم.

باباچاهی با بیان اینکه هیچ اثر هنری از جمله شعر عاری از عیب و اشکال فنی نیست، افزود: از نکات مهم و قابل توجه شعرهای ارائه شده به بخش پایانی این جشنواره بدیع، منحصر به فرد و معطوف به جریان خاصی نبودن این شعرها است.

داور پنجمین جشنواره ملی شعر زاگرس تصریح کرد: در اشعار این جشنواره از جریانی که بر ادبیات امروز سایه افکنده اثری نبود و از طرفی خواسته یا ناخواسته در پیوند با جریان زنده شعر امروز ایران می‌شد این آثار را بررسی کرد.

وی با بیان اینکه شعر و خلاقیت در لحظه نوشتن به هیچ عنوان به مصرف نمی‌اندیشد، اظهار داشت: کسی که کار هنری را صادقانه، جهان‌نگرانه و فرهنگی انجام می‌دهد هیچ‌گاه نگاه مصرفی به اثرش ندارد.

این شاعر برجسته کشوری با بیان اینکه شعر برای مصرف خاص سروده نمی‌شود، افزود: شعر نیما شعر ساده‌ای نیست اما مضامین اجتماعی و سیاسی دارند و اهمیتی ندارد که شعر سیاسی باشد یا غیر سیاسی بلکه در وهله اول باید شعر باشد.

باباچاهی در خصوص استفاده ابزاری از هنر و شعر گفت: استفاده ابزاری از شعر در قاموس من نمی‌گنجد اما پاره‌ای از مواقع است که موارد و مسائل فراخواست ما حرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: انقلاب و تحول و جابه‌جایی در جامعه برای بخشی از شاعران و نه همه شاعران یک برنامه کاری خاص بوده و در راستایی تهییج آن جریان شعر می‌گویند که به شعرهای تهییجی معروفند.

باباچاهی با تأکید بر اینکه هیچ چیزی نمی‌تواند شعر را تهدید کند، خاطرنشان کرد: حتی سانسور هم نمی‌تواند شعر را تهدید کند و بهتر آن است که شعر تجربه دموکراسی داشته و بازخورد و نتایج آن در یک فضای دموکراتیک مورد ارزیابی قرار گیرد.

انتهای پیام/82009/ش30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول