اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای‌ کرمان:

‌توسعه زیرساخت‌ها در‌ کرمان نیازمند‌ حمایت کارآفرینان است

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان کرمان گفت: برای توسعه زیرساخت‌ها در استان کرمان به حمایت کارآفرینان و سرمایه‌گذاران نیازمند هستیم.

‌توسعه زیرساخت‌ها در‌ کرمان نیازمند‌ حمایت کارآفرینان است

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی‌اصغر نصراللهی صبح امروز در همایش بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت برق استان کرمان اظهار داشت: زیرساخت تمام مسائل برق است و با توجه به شرایط کنونی کشور، برای توسعه زیرساخت‌ها به ویژه در استان کرمان به حمایت کارآفرینان و سرمایه‌گذاران نیازمند هستیم.

وی بیان داشت: تولید برق استان کرمان طی 45 سال گذشته به 2 هزار مگاوات رسیده و تا افق سال 95 حداقل 3 هزار و 500 مگاوات نیاز است که این فاصله را با منابع دولتی نمی‌توان تامین کرد.

نصراللهی افزود: استان کرمان گام بلندی را پیش رو دارد و نیاز به نگرشی است که همسو باشد و زیرساخت‌ها فراهم آید.

وی خاطر نشان کرد: بخش دولتی اجازه قانونی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های بخش تولید را ندارد و ما برای تکمیل برخی طرح‌های قبلی درخواست همکاری داریم.

نصراللهی عنوان کرد: 2 هزار و 240 مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاهی برق منطقه‌ای استان کرمان با 8 هزار و 266 کیلومتر خط انتقال و فوق توزیع و 92 دستگاه پست توزیع است.

وی ابراز داشت: اوج میزان مصرف 12 مرداد ماه سال جاری استان کرمان 633 مگاوات بوده و با تبادل انرژی منفی، در این شرایط از یزد و فارس انرژی گرفته شده است.

نصراللهی گفت: مصرف تیرماه سال 1386 به میزان یک هزار و 500 مگاوات و سال جاری یک هزار و 950 مگاوات بوده است که نیاز به مدیریت مصرف و عزم ملی برای این حوزه داریم، زیرا ساعت اوج مصرف از شب به ساعات 12 تا 13 روز تغییر یافته است.

وی تصریح کرد: در فاز اول هدفمندی تا حدی از میزان رشد مصرف برق کاسته شد، اما زمانی که قیمت برق تغییری نکرد در سال جاری این مسئله قابل کنترل نبود.

نصراللهی اظهار داشت: متوسط رشد بار سالانه استان کرمان 9.1 درصد و کشور 5.8 درصد است و سهم مشترکان غالب استان در سال گذشته 40 درصد کشاورزی و 25 درصد صنعتی بوده است.

وی تصریح کرد: قطعا این میزان مصرف در سال‌های آینده به رتبه اول در حوزه صنعت و بعد کشاورزی مرتبط می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان کرمان گفت: 3 هزار و 100 مگاوات برق در لیست متقاضیان صنعتی استان کرمان است و این نیازها در جیرفت، کهنوج، بافت، کرمان و ... است.

نصراللهی بیان داشت: هم اکنون 7 هزار و 740 مگاوات ظرفیت تولید مورد نیاز استان است که 2 هزار و 240 مگاوات نصب شده و در حال احداث 2 هزار و 500 مگاوات هستیم و ظرفیت نیازمند سرمایه‌گذاری 3 هزار مگاوات است.

وی بیان کرد: با نیازهای آتی تولید با توجه به توسعه صنایع در مناطق مختلف استان نیازمند احداث نیروگاه هستیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان کرمان گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شبکه انتقال و فوق توزیع با برآورد 120 میلیارد تومان از جمله فرصت‌های سرمایه‌گذاری در برق استان کرمان است.

نصراللهی عنوان کرد: استان کرمان دارای شرایط ویژه‌ای در زمینه استفاده از پنل‌های خورشیدی است و وجود بیش از 300 روز آفتابی در استان از جمله مزیت‌های این بخش به شمار می‌رود.

انتهای پیام/80017/ق40/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول