به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار، محسنعلی گلشنی امشب در مراسم جشنواره طبخ آبزیان که در منطقه گردشگری هتل لیپار چابهار برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره برای دومین بار در چابهار برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر مردم از فواید غذاهای دریایی عنوان کرد. با توجه به استقبال بی نظیر مردم و گردشگران استمرار این جشنواره از اولویتهای اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان خواهد بود.
گلشنی تصریح کرد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری ادارهکل شیلات و منطقه آزاد چابهار با حضور سید اقبال واحدی مجری تلویزیون همراه با اجرای موسیقی محلی، نقاشی کودکان و مسابقات مهیج برگزار شد.
انتهای پیام/75005/خ10/پو3002