اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس کل سازمان نظام پزشکی مطرح کرد

واقعی کردن تعرفه‌های سلامت، بهترین راه کاهش تخلفات پزشکی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی واقعی کردن تعرفه‌های خدمات سلامت را بهترین راه کاهش تخلفات پزشکی عنوان کرد.

واقعی کردن تعرفه‌های سلامت، بهترین راه کاهش تخلفات پزشکی

علیرضا زالی در حاشیه افتتاح ساختمان جدید سازمان نظام پزشکی استان قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: بهترین راه حذف تخلفات و زیرمیزی‌ها در جامعه پزشکی واقعی‌تر کردن تعرفه‌های خدمات درمانی در بخش دولتی و خصوصی است.

وی افزود: اگر بتوانیم گامی ابتدایی در راستای رسیدن به خدمات با استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی برداریم و تعرفه‌ها به شکل مناسبی ساماندهی شوند و در طول یک رشد مطلوب متناسب با ملاحظات اقتصادی عرضه سلامت را تجربه کنند، اختیارات سازمان نظام پزشکی برای برخورد بهتر و آسان‌تر با تخلفات بیشتر می‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: انتظار منطقی این است که با رفع مشکلات تعرفه‌ای که در سال‌های اخیر با شیب ملایمی در بخش دولتی و خصوصی تغییر کرده است، بروز تخلفات در جامعه پزشکی به حداقل ممکن برسد.

زالی یادآور شد: به همین منظور در دور جدید فعالیت سازمان نظام پزشکی کشور 15 جلسه کارشناسی بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کارشناسان سازمان، کارشناسان ستادی و کارشناسان ارشد سازمان‌های بیمه‌گر انجام شده و مترصد آخرین جلسه شورای عالی بیمه در سال جاری هستیم که تعرفه‌ها مورد تجدید نظر قرار گیرد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اذعان کرد: ما نقطه نظرات خود را با متناظرسازی تعرفه‌ای در ابعاد ویزیت، هتلینگ، جراحی داخلی، بیهوشی و خدمات پاراکلینیکی به کارشناسان ارائه کردیم و آماده‌ایم که پس از آخرین دفاع کارشناسی، پیش از زیرگروه شورای عالی بیمه در مورد قیمت تمام شده خدمات با اجماعی که حاصل می‌شود، خدمات را با نگاهی توام با همدلی ارائه کنیم.

*اختصاص بودجه 2000 میلیارد تومانی به طرح پزشک خانواده

وی فرهنگسازی و نبود اعتبارات را مهمترین مانع اجرای طرح پزشک خانواده عنوان کرد و گفت: باید فرهنگسازی برای مردم، طراحی مناسب زیرساخت‌های فرهنگی، اجرایی، نرم‌افزاری و فناوری اطلاعات در اجرای این طرح مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: بخش عمده علت شکست در اجرای نسخه‌های قبلی این طرح ناشی از بار مالی و اعتبارات غیرمنطقی آن بود؛ همان گونه که در بودجه سال‌جاری نیز از 2 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح، تنها 50 میلیارد تومان محقق و منجر به وقوع یک تجربه تلخ در اجرای این طرح شد.

زالی با بیان اینکه در سال‌جاری دو استان مهم در اجرای طرح پزشک خانواده یعنی فارس و مازندران با چالش‌های اعتباری جدی رو‌به‌رو بودند، افزود: در بودجه سنواتی سال 93 نیز 2 هزار میلیارد تومان به صورت جداگانه برای این طرح در نظر گرفته شده است. 

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اذعان کرد: پیشنهاد ما این است که بودجه مورد نظر در مناطق محدود به صورت پایلوت و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی منطقه به اجرا درآید چرا که گسترش بی‌حد و حصر، اجرای شتاب‌زده و بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های لازم در پزشک خانواده می‌تواند همان تجربه تلخ سال‌های گذشته را تکرار کند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی، اعتباری، لجستیکی، پشتیبانی و نیروی انسانی با همگامی مردم لازمه اجرای این طرح است، ادامه داد: اجرای طرح یاد شده بدون همراهی جامعه پزشکی می‌تواند تهدیدزا باشد و تبدیل کردن این تهدید به فرصت نیازمند آسیب‌شناسی تحلیلی به دور از نگاه‌های غیرمنطقی، سلیقه‌ای و با در نظر گرفتن واقعیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.

انتهای پیام/77011/ر40/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول