به گزارش خبرگزاری فارس از سعدآباد، رئیس آموزش و پرورش سعدآباد صبح امروز در این جشنواره اظهار داشت: توجه به سلامت و بهداشت دانشآموزان از اولویتهای مسئولان است.
جعفر امیریزاده افزود: برگزاری اینگونه جشنوارهها در مدارس اهمیت زیادی دارد و امیدوار هستیم در این مسیر به اهداف مورد نظر برسیم.
وی اضافه کرد: این جشنواره با هدف تعامل بین مدارس و خانوادهها و ترویج تغذیه سالم و ایرانی و همچنین معرفی غذاهای سنتی برگزار شده است.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش سعدآباد نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از مأموریتهای آموزش و پرورش آموختن مهارتهای زندگی به دانشآموزان است برپایی چنین برنامههایی برای آنان ضمن ایجاد نشاط و سرزندگی باعث کسب تجربه و اعتماد به نفس میشود.
عبدالله باغچهبان بیان کرد: توجه به تغذیه فرزندان از مهمترین وظایف والدین است، زیرا فرهنگ و عادات غذایی در خانه شکل میگیرد و در مدرسه تثبیت میشود.
وی یادآور شد: نمیتوان دانشآموزان را از خرید مواد خوراکی در راه مدرسه منع کرد ولی میتوان آنها را متقاعد کرد تا از مصرف مواد مضر برای بدنشان خودداری کنند که این امر میتواند با عرضه غذاهای مناسب بر سر سفره در خانواده آغاز شود و در مدرسه ادامه یابد.
مسئول بهداشت و تغذیه مدارس سعدآباد نیز اظهار داشت: این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی، کارگروهی و ایجاد رقابتی سالم انجام گرفته است.
محمد ابراهیمپور گفت: در این جشنواره مواد غذایی تهیه شده توسط دانشآموزان و همکاران در قالب پیش غذا، کیک و شیرینی و غذاهای محلی به نمایش گذاشته شده است.
وی ابراز داشت: در پایان با رای شرکتکنندگان نفرات برتر انتخاب و با اهداء هدایا و لوح سپاس مورد تجلیل قرار میگیرند.
انتهای پیام/2452/ر30/ض1002