اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون شهردار اهواز:

شهرداری کلان‌شهر اهواز از مشارکت‌های اقتصادی بی‌بهره است

معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری اهواز گفت: شهرداری کلان‌شهر اهواز در مقایسه با کلان‌شهر‌های دیگر از مشارکت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری بی‌بهره است.

شهرداری کلان‌شهر اهواز از مشارکت‌های اقتصادی بی‌بهره است

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، ابراهیم نوشادی در نشست علمی ـ تخصصی سرمایه‌گذاری توسعه اقتصادی کلانشهر اهواز که ظهر امروز در شهرداری اهواز برگزار شد اظهار کرد: هدف از برگزاری نشست‌های سرمایه‌گذاری توسعه اقتصادی کلانشهر اهواز این است که مقدمه‌ای در بحث آسیب‌شناسی مشارکت‌ها در شهر اهواز باشد.

وی اذعان کرد: در چند سال اخیر با وجود این‌که مشارکت‌های اقتصادی جزء اهداف شهرداری بوده است، نتوانستیم نسبت به سایر کلان‌شهر‌ها موفق باشیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری اهواز با بیان اینکه نگاه به شهر پایدار در مباحث اقتصادی، رقابتی و حکمرانی خوب است، تصریح کرد: تصور همگان بر این است که تمام وظایف شهری بر عهده شهرداری است در حالی که این‌گونه نیست بر فرض مثال برای تغییر کاربری باید از سازمان مسکن و شهرسازی کمک بگیریم.

وی خاطر نشان کرد: براساس قانون بودجه سال 1362 کل کشور که شهرداری‌ها باید خود اتکا و خودکفا اداره شوند و دولت موظف شده بود ظرف شش ماه لایحه درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها تنظیم کند تا به نحوی تامین‌کننده درآمد آن‌ها باشد اما تاکنون اجرایی نشده است.

نوشادی با بیان اینکه 230 وظیفه برعهده شهرداری‌ها نهاده شده است اذعان کرد: بیشترین منابع درآمدی شهرداری از ساخت و ساز، بهای خدمات و عوارض است و شهرداری‌ها هیچ سهمی از محل درآمد مالیاتی و نفت و گاز ندارند.

وی با بیان اینکه شهرداری اهواز از منبع مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها نتوانستیم بهره‌مند شویم، عنوان کرد: با وجود همین قوانین و مشکلات شهرداری‌ها دیگر توانستند بحث مشارکت‌ها را اجرایی کنند، اگر شهرداری‌های دیگر ایجاد ارزش افزوده بر املاک و دارایی‌ها را توانستند اجرایی کنند چرا کلان‌شهر اهواز نمی‌تواند این کار را انجام دهد؟

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری اهواز با بیان اینکه شهرداری، شهروندان و سرمایه گذار سه ضلع بحث مشارکت‌های اقتصادی را تشکیل می‌دهند تصریح کرد: 9 هزار و 500 میلیارد ریال درآمد شهرداری مشهد است که هفت هزار و 500 میلیارد ریال آن از مشارکت‌ها به دست آمده است در حالی که اهواز نتوانسته از این منبع بهره‌مند شود.

وی اظهار کرد: براساس برنامه پنج ساله توسعه دو هزار و 600 میلیارد تومان در بخش توسعه شهری اهواز باید هزینه می‌کردیم تا به کمترین شاخص‌های توسعه دست یابیم یعنی سالانه 500 تا 600 میلیارد تومان نیاز داریم.

نوشادی افزود: ‌‌نهایت هزینه شهرداری اهواز 150 میلیارد تومان در بخش عمران بوده است و با این منابع تنها بحث نگه‌داشت شهر را می‌توانیم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شهرداری تبریز در سال 90 در حدود دو هزار میلیارد تومان قرارداد مشارکتی امضا کرده است گفت: در کلانشهر اهواز همه فشار‌ها بر مردم است، درآمد شهرداری اهواز در سال 91 برابر با 480 میلیارد تومان بود که 400 میلیارد تومان آن از عوراض پرداختی مردم بود.

انتهای پیام/72011/ق30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول