اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:

تعداد دانشجویان خوزستان پس از انقلاب رشد 240 برابری داشته است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیش از پیروزی انقلاب، تعداد دانشجویان خوزستان کمتر از یک‌هزار نفر بود، ولی اکنون تعداد دانشجویان استان به بالای 240 هزار نفر رسیده که رشد 240 برابری را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خوزستان پس از انقلاب رشد 240 برابری داشته است

به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، آیت‌الله محسن حیدری صبح امروز در افتتاح کتابخانه عمومی نیایش در شهر شمس آباد شهرستان دزفول اظهار کرد: رشد کتابخانه‌ها و کتابخوانی در هر منطقه رشد فرهنگ، علم، دانش و پژوهش را به همراه دارد که این امر در این سال‌ها در استان ما بسیار رونق داشته و کتاب و کتابخوانی با سرعت بالایی در حال پیشرفت و ارتقا می‌باشد.

وی افزود: انقلاب اسلامی منشاء برکات مادی و معنوی فراوانی برای کشور بوده و جمهوری اسلامی ایران به برکت فرزندان این مرز و بوم به دستاوردهای مهمی در زمینه‌های مختلف دست یافته است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ولایت فقیه را شاخه‌ای از درخت تنومند امامت دانست و گفت: ملت ایران دارای استعدادهای خدادادی فراوانی است، اما رژیم شاهنشاهی همه این استعدادها را خفه کرده بود و این درحالی است که انقلاب اسلامی با میدان دادن و آزادی به جوانان به آنها شخصیت داد.

وی خاطرنشان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد دانشجویان خوزستان کمتر از یک‌هزار نفر بود، ولی اکنون تعداد دانشجویان خوزستان به بالای 240 هزار نفر رسیده که رشد 240 برابری را نشان می‌دهد. 

وی اضافه کرد: همچنین پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تعداد کتابخانه‌های دزفول 24 برابر رشد داشته است.

حیدری با اشاره به افتخار آفرینی دیگر علمای خوزستان گفت: ابوالحسن علی‌بن مهزیار اهوازی کتابی 10 جلدی نوشت که یک قرن محور فعالیت‌های پزشکی در اروپا بود و برای ایران افتخار آفرید.

وی ادامه داد: همچنین شیخ انصاری با کتاب‌هایش پایه‌ریزی قوی در فقه و اصول ایجاد کرد که تمام دنیا به آن اقتدا می‌کردند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: اینها تنها نمونه‌ای از مفاخر علمی خوزستان است لذا باید جوانان را تشویق کرد به دنبال کتاب و کتابخوانی بروند و کتاب را همراه همیشگی خود کنند.

وی گفت: علما از کوچک‌ترین فرصت برای مطالعه استفاده می‌کردند و این فرهنگ ارزشمند را بین دیگران گسترش می‌دادند.

حیدری تاکید کرد: رشد کتابخانه‌ها و کتابخوانی در هر منطقه رشد فرهنگ، علم، دانش و پژوهش را به همراه دارد که این امر در این سال‌ها در استان ما بسیار رونق داشته و کتاب و کتابخوانی با سرعت بالایی در حال پیشرفت و ارتقا می‌باشد که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی مسئولین امر کتاب و کتابخوانی در استان است.

انتهای پیام/72001/ط30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول