به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد البرز، علی سعادتی افزود: سردخانه محل نگهداری محصولات غذایی، میوه و مواد مصرفی است که درصورت رعایت نکردن اصول کیفی احتمال فاسد شدن مواد غذایی در این مکانها وجود دارد.
وی ادامه داد: براین اساس در بازرسی از سردخانههای مذکور، نحوه نگهداری موادغذایی و میوه در این مکانها مناسب تشخیص داده نشد.
این مسئول گفت: فعالیت سردخانهها باید با ضوابط و قوانین استاندارد اجباری انطباق داشته باشد در غیر این صورت فعالیت سردخانههای نامناسب با خطراتی برای سلامتی مردم همراه است.
وی اظهار کرد: تاکنون در استان هفت سردخانه گواهینامه استاندارد دریافت کردهاند.
انتهای پیام/2302/ک