محمد عصارزادگان در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کارخانجات آرد استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان سالانه حدود 600 هزار تن گندم نیاز دارد.
وی ادامه داد: اگر مشکلات خشکسالی کاهش یابد، مشکلات در بخش تولید گندم و در نهایت در تولید آرد کاهش مییابد.
رئیس انجمن صنفی کارخانجات آرد استان اصفهان افزود: حدود یک سوم گندم تولید استان و دو سوم گندم وارداتی به استان جهت آرد کردن مورد استفاده قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه آرد تولیدی در استان از کیفیت بالایی برخوردار است، اضافه کرد: آزمایشگاههای کنترل کیفیت استان کیفیت آرد را اندازه گرفته و از لحاظ کیفیت به طور کامل مورد اعتماد است.
عصارزادگان خاطرنشان ساخت: همه مراحل باید به درستی انجام شود تا یک نان خوب به دست مردم برسد، گندمی که کیفیت خوبی داشته باشد، آرد خوبی میدهد و از آرد خوب هم نان خوبی به دست میآید، اما گاهی ممکن است در مرحلهای مانند پخت کوتاهی صورت گیرد که باعث میشود کیفیت نان مطلوب نباشد.
وی تاکید کرد: اگر مشکلی در آرد وجود دارد نانوایان میتوانند آرد را برای آزمایشگاههای ما بفرستند تا آزمایشهای لازم انجام شود و نتیجه به آنها اعلام شود، ولی باید گفت کیفیت آردی که در اختیار نانوایان قرار میگیرد، بسیار مناسب است.
عضو هیئت مدیره کانون آرد کشور بیان کرد: متاسفانه در شرایطی هستیم که حمایت کافی از صنعت آرد استان صورت نمیگیرد و میتوان گفت در بدترین شرایط هم به فعالیت خود ادامه دادهایم، اما گاهی حمایتهای کافی انجام نمیشود.
انتهای پیام/63028/ب30/پ3003