به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، مرتضی امینی نیاکی عصر امروز در آیین افتتاح دو واحد مرغداری در روستای بانصرکلا و سنگبست این شهرستان با بیان اینکه 370 واحد مرغداری فعال در آمل وجود دارد، اظهار داشت: 340 سالن مرغداری گوشتی در آمل با ظرفیت اسمی 35 هزار تن در آمل فعال است.
وی با اعلام اینکه آمل رتبه نخست تولید گوشت سفید مازندران را دارد، بیان داشت: علاوه بر این آمل در تعداد کشتارگاههای صنعتی و زنجیره کامل طیور نیز در ردههای نخست استان جای گرفته است.
امینی نیاکی با اشاره به اینکه مجموعا 45 هزار تن گوشت سفید در آمل تولید میشود، اظهار کرد: در سال چهار تا پنج دوره پرورش جوجه در آمل صورت میگیرد که در هر دوره در حدود پنج میلیون جوجه تولید میشود.
این مسئول با بیان اینکه میزان مصرف گوشت سفید برای هر خانوار ایرانی 22 کیلوگرم است، یادآور شد: با این احتساب 75 درصد میزان گوشت تولید شده شهرستان به استانهای دیگر صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی آمل از افتتاح سه واحد مرغداری مرغ گوشتی در این شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد و تصریح کرد: این واحدها با ظرفیت اسمی 110 هزار قطعه مرغ و تولید 800 تن گوشت راهاندازی و سبب اشتغال 17 نفر شده است.
انتهایپیام/86011/ذ20/ض1002