اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مسئول یک سازمان مردم‌نهاد در کردستان:

نگاه به سمن‌ها مقطعی است

مسئول یک سازمان مردم‌نهاد در کردستان با اشاره به اینکه نگاه به سمن‌ها در کردستان مقطعی است گفت: برنامه‌ریزی مناسبی برای اثرگذاری و پویایی سمن‌ها در جامعه انجام نشده است.

نگاه به سمن‌ها مقطعی است

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، شهریار رحیمی ظهر امروز در دیدار دبیران سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان کردستان با استاندار این استان اظهار کرد: پس از روی کار آمدن استاندار، سونامی تغییر در گفتمان مدیران کردستان شکل گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر 381 سازمان مردم‌نهاد در کردستان وجود دارند که 141 سمن در حوزه دینی و مذهبی، 66 سمن در حوزه هنری، 65 سمن در حوزه فرهنگی، 41 سمن در حوزه اجتماعی، 36 سمن در حوزه خیریه و حمایتی، 12 سمن در حوزه علمی پژوهشی، 6 سمن در حوزه ورزشی و 4 سمن در حوزه حمایت از بیماران فعالیت می‌کنند.

مدیر مؤسسه مردم‌نهاد جوان که‌ژوان خاطرنشان کرد: از این 381 سمن، 165 مورد در سنندج، 39 سمن در قروه، 36 سمن در سقز، 33 سمن در دیواندره، 29 سمن در بیجار، 28 سمن در کامیاران، 20 سمن در مریوان، 13 سمن در بانه و در هر کدام از شهرستان‌های سروآباد و دهگلان نیز 9 سمن فعالیت می‌کنند.

رحیمی سمن‌ها را فرصت جذب انرژی برای خدمت دانست و گفت: با توجه به نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در رویکرد توسعه، باید قانون ویژه سمن‌ها تدوین و اجرایی شود.

وی با گلایه از نبود دیدگاه مناسب به سمن‌ها در میان مدیران استان اظهار کرد: امنیتی نگاه شدن به این سازمان‌های مردمی نیز مشکل دیگری است که فعالان این حوزه را آزار می‌دهد.

مدیر مؤسسه مردم‌نهاد جوان که‌ژوان با انتقاد از نبود بانک اطلاعاتی منسجم سمن‌ها اظهار کرد: این موضوع موجب شده نام تعدادی از سازمان‌های مردم‌نهاد در لیست‌های مختلف دستگاه‌ها برای زیر پوشش قرار دادن تکرار شود.

رحیمی با یادآوری این مسئله که طبق قانون سازمان‌های مردم نهاد از پرداخت مالیات معاف هستند، گفت: متأسفانه با سمن‌ها مانند، شرکت‌های خصوصی رفتار می‌شود و در حال حاضر برخی از آنها بدهکار مالیاتی هستند.

وی دیوار سمن‌ها را ترد و شکننده خواند و افزود: جابه جایی سرفصل‌ هزینه‌ها در سمن‌ها مبدل به حیاط خلوتی شده که امکان برنامه‌ریزی اصولی را سلب می‌کند.

مدیر مؤسسه مردم‌نهاد جوان که‌ژوان با تأکید بر اینکه اعضای این سمن‌ها داوطلب رفع مشکلات هستند گفت: لازمه این امر فعالیت در بستری مناسب است که باید با رفع کارشکنی‌ها مکانی برای این کار فراهم شود.

رحیمی با اشاره به اینکه نگاه به سمن‌ها در کردستان مقطعی است، گفت: برنامه‌ریزی مناسبی برای اثرگذاری و پویایی سمن‌ها در جامعه انجام نشده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان سمن‌ها به حاشیه رفته‌اند، گفت: این کارشناسان حلقه رابط سازمان‌های مردم‌نهاد و دستگاه‌های دولتی هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده شود.

انتهای پیام/79012/ر40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول