اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون فرماندهی انتظامی کرمان:

والدین مراقب بازی‌های رایانه‌ای فرزندانشان باشند

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: والدین باید مراقبت‌های لازم را از بازی‌های رایانه‌ای فرزندان خود داشته باشند.

والدین مراقب بازی‌های رایانه‌ای فرزندانشان باشند

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان،‌ علیرضا پریور بعد از ظهر امروز در همایش مدیران روابط عمومی و رابطان ادارات و سازمان‌های کرمان اظهار داشت: ما در یک شرایط اجتماعی زندگی می‌کنیم که در حال حاضر پدیده‌های اجتماعی جدید آسیب‌های را همراه خودشان دارند‌ که هیچ کدام از ما‌ در امان از این پدیده‌ها و آسیب‌های اجتماعی موجود نیستیم.

وی افزود: لازمه اینکه ما بتوانیم از آسیب‌ها در امان باشیم، اطلاعات و آگاهی نسبت به این موضوعات پیدا کنیم.

پریور ابراز داشت: فضای مجازی که در حال حاضر داریم به عنوان یک تهدید محسوب می‌شود این در حالی است که مزایای بسیاری را برای جامعه ما و جامعه جهانی به ارمغان آورده است.

وی عنوان کرد: آسیب‌های نوپدیدی که حداکثر آمار را به خود نسبت به آسیب‌های دیگر اختصاص داده‌اند از‌ گسترش و افزایش خشونت، قطع ارتباط و گسست خانواده، کاهش سن بلوغ جنسی، افزایش بیماری‌های روانی، طلاق، موادمخدر و روانگردان‌ها‌ روابط دختر و پسر و ... می‌توان نام برد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: چهار عامل اصلی مؤثر بر وقوع آسیب‌های نوپدید، اینترنت، موبایل، بازی رایانه‌ای و ماهواره ‌هستند.

پریور بیان داشت: طبق آمار بسیاری از والدین هیچگونه نظارتی بر فعالیت‌های فرزندان خود ندارند و یا آن را جدی نمی‌گیرند و هنگام حضور فرزندان در اینترنت تصور والدین این است که فرزندان در محیط امن خانواده حضور دارند.

وی افزود: یکی از مشکلات جامعه امروز ما شکاف بین نسلی و قطع و گسست اطلاعات رو‌به‌رو هستیم.

پریور عنوان کرد: 80 درصد ازدواج‌های اینترنتی و خیابانی منجر به طلاق می‌شود.

وی بیان داشت: امروزه تلفن‌های همراه آسیب‌های به همراه خود برای جامعه آوردند که می‌توان ‌از جمله این آسیب‌ها به بلوتوث مخرب، پیامک مستهجن، دوستی‌های خیابانی، تنزل ارزش‌ها، ارتباطات غیرمتعارف و ... اشاره کرد.

پریور تصریح کرد: والدین توجهی به نوع بازی‌های رایانه‌ای که برای فرزندان خود تهیه می‌کنند، ندارند و این بازی‌ها‌ آسیب‌های از جمله فشارهای روانی، یادگیری و افزایش خشونت، عدم ارتباط با خانواده، عدم رشد عاطفی و اجتماعی، تغییر ارزش‌ها، گسترش بی‌بند و باری در بر دارند.

وی افزود: خشونت در جامعه آسیب‌هایی به همراه دارد که از جمله این آسیب‌ها‌ می‌توان به موسیقی و خشونت، بازی‌های رایانه‌ای، اینترنت، ماهواره، عدم ارضای نیازها، عدم برآورده شدن انتظارات بالا رفته اشاره کرد.

پریور گفت: عواملی که سبب عدم ارتباط مؤثر یا عدم ارتباط در خانواده‌ها می‌شود،می‌توان به ارتباط عالی‌تر و پیشرفته‌تر دستاوردهای بشر، مقایسه پیشرفت تکنولوژی با ارتباط با نزدیکان، ارتباط غیر‌مؤثر و یا قطع شده مانند زمانی که عشق تبدیل به نفرت و خشم می‌شود و ... اشاره کرد.

وی بیان کرد: یکی از معضلات امروزه جامعه که با آن درگیر است، کاهش سن بلوغ جنسی در جامعه است که به دلایلی از جمله استفاده از فست فودها، اینترنت، موبایل، ماهواره، دوستان، آپارتمان نشینی و رفتار والدین اشاره کرد.

انتهای پیام/80018/ک40/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول