اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان:

هیچ مطالعه‌ای تاکنون سرطان‌زا بودن تلفن همراه را اثبات نکرده است

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: گرچه مطالعات گسترده‌ای در خصوص مضرات تلفن همراه انجام شده و استفاده وسیع و نامحدود آن توسعه نمی‌شود ولی هیچ مطالعه‌ای تاکنون سرطان‌زا بودن آن را به اثبات نرسانده است.

هیچ مطالعه‌ای تاکنون سرطان‌زا بودن تلفن همراه را اثبات نکرده است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، پژمان اعقدک ظهر امروز در نشست خبری کنترل سرطان که در مرکز بهداشت استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در سال 1357 امید به زندگی در ایران 55 سال بود و این در صورتی است که هم‌اکنون امید به زندگی رو به افزایش است که آقایان به 72 سال و خانم‌ها 74 سال افزایش پیدا کرده است.

وی در ادامه افزود: جراحی اصلی‌ترین ابزار درمانی بر اکثریت سرطان‌ها است و به منظور کنترل بیماری سرطان انجام می‌شود و اکثرا مانع از انتشار بیماری در بدن می‌شود، مگر اینکه بیمار برای جراحی دیر مراجعه کرده باشد و بیماری از قبل در بدن منتشر شده باشد ولی اکثر مردم بر این باورند که با جراحی سرطان گسترش پیدا می‌کند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان در ادامه بیان کرد: گرچه مطالعات گسترده‌ای در خصوص مضرات تلفن همراه انجام شده و استفاده وسیع و نامحدود آن توصیه نمی‌شود ولی هیچ مطالعه‌ای تاکنون سرطان‌زا بودن تلفن همراه را به اثبات نرسانده است.

وی در ادامه تصریح کرد: نگرش مثبت بیمار و انگیزه قوی برای بهبود سرعت بهبود بیماری را افزایش می‌دهد ولی بهبود بیماری در گرو انجام صحیح و به موقع پارامتر‌های درمانی از جمله شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی است.

اعقدک در ادامه گفت: سرطان شامل طیفی از بیماری‌های مختلف در ارگان‌های مختلف بدن است که برخی از آنها مانند سرطان‌های سینه، روده بزرگ، تیروئید و برخی از سرطان‌های پوست قابل درمان هستند و در دسته‌بندی بیماری‌های مزمن تقسیم‌بندی می‌شوند گرچه هنوز برخی از سرطان‌ها قابل درمان نیستند.

وی ادامه داد: در مورد سرطان‌هایی مانند سرطان سینه، روده بزرگ، پوست و تیروئید، امکان درمان بیماری به شرط تشخیص به موقع آن است از این رو غربالگری این سرطان‌ها در جامعه توصیه می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان در پایان اظهار کرد: با اصلاح شیوه زندگی درصدی از ابتلا به سرطان سینه کاهش می‌یابد اما در خصوص سرطان‌های شایع آنچه سبب کنترل بیماری و کاهش مرگ و میر می‌شود تشخیص به موقع آن است زیرا امکان بروز بیماری در کلیه زنان وجود دارد.

انتهای پیام/2301/ط40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول